La Vall d'Uixó millora el Paratge de Sant Josep per a la temporada turística

DSC 0160 CopyLes Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó han realitzat per segon any consecutiu una parada tècnica, en la qual els treballadors del Paratge realitzen labors de neteja, manteniment i millora. El conseller delegat d'Emsevall, empresa pública encarregada de la gestió del riu subterrani, Jorge García, ha destacat que esta iniciativa “entra dins de la nostra aposta per la qualitat i l'excel·lència turística”.

Per açò, s'ha decidit tancar al públic les Coves de Sant Josep durant uns 20 dies “per a fer uns treballs que són necessaris perquè el nostre gran recurs turístic estiga en les condicions òptimes per a iniciar l'ambiciosa campanya turística de 2017”. Esta parada tècnica s'ha fet coincidir amb la temporada baixa i amb les dates de Fitur i actualment roman tancada per la crescuda del riu després de l'últim temporal.

Entre els treballs que encara estan desenvolupant-se destaca el desguàs i la retirada del fang que han produït les fortes pluges de la setmana passada, l'adequació i la pintura de les barques, l'esbrosse i arranjament de la jardineria de la zona, la neteja de l'interior de les Coves de Sant Josep i l'adequació de la zona de pícnic, paellers i de jocs infantils.

Així mateix, s'ha construït una canalització perquè l'aigua d'esta zona drague millor quan plou i s'ha condicionat la zona de terra i de gronxadors. L'objectiu és “que tant els turistes com els vallers i valleres que vénen a gaudir del Paratge de Sant Josep ho troben en les millors condicions possibles”, ha afirmat García.

L'edil ha destacat que l'actual equip de govern està apostant per “modernitzar el Paratge de Sant Josep en el seu conjunt, no solament les Coves de Sant Josep”. En este sentit, ha recordat la reforma i millora de la imatge de les taquilles i del pàrquing, la posada en valor del poblat íber i les rutes naturals i la introducció de les noves tecnologies.

“El Paratge de Sant Josep i les Coves suposen un entorn d'oci únic que ofereix experiències turístiques inoblidables”, ha finalitzat García, qui ha posat en valor el treball que s'ha realitzat des de juny del 2015, ja que l'any passat es van batre tots els rècords històrics de visitants, amb més de 200.000 persones que van entrar al riu subterrani navegable més llarg d'Europa.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació