banner coves ser

Informació
  • Folder doesn't exist or doesn't contain any images

Visites a l'Església de l'Àngel i al recorregut del tancament de les Penyes en Festes en Nits d'Històries i Historietes

esglesia angelÀUDIO| José Enrique Puchol ens ha presentat les dues activitats d'aquesta setmana en Nits d'Històries i Historietes. Aquesta nit es visitarà en grups de 15 persones l'interior de l'Església del Sant Àngel Custodi aprofitant la propera festivitat. Demà es farà el recorregut del tancament de les Penyes en Festes. Encara es pot reservar l'assistència cridant de 15:30 a 18:30 a la Tourist Info de la Vall, marcant el telèfon 964 66 07 85.

La Vall d'Uixó tindrà un parc dedicat a Enric Valor

maria cruces 30 7 21ÀUDIO| El Parc ubicat entre els instituts Honori García i Botànic Cavanilles, que fins ara no tenia nom, s'anomenarà Parc Enric Valor en record de l'escriptor. Maria Cruces, portaveu del Grup Municipal Socialista, ha destacat el reconeixement a Valor a proposta de l'alumnat del centre d'EPA i ha lamentat el vot negatiu de l'oposició. També ha comentat la moció sobre l'IVA de les perruqueries per part del PP i l'esperadíssima noticia de l'assumpció de l'obra del Nou Rosario Pérez per part de l'Ajuntament després d'acceptar les competències.

 

Nules tindrà activitats de cultura, oci i esport durant tot el mes d'agost

gabriel torres 30 7 21ÀUDIO| Gabriel Torres, regidor de festes, ens conta els actes musicals, esportius, infantils, religiosos, pirotècnics i la fira taurina de Nules que es realitzaran durant el mes d'agost per celebrar Sant Roc i Sant Bartomeu, ajustant-se a les normes i amb les mesures d'aforaments i normes sanitàries per la Covid-19.

 

La UDE començarà la temporada contra el Burriana en el San Fernando

ruper izquierdo 30 7 21ÀUDIO| La lliga per a la UDE començarà enguany amb un clàssic, un enfrontament de rivalitat directa entre dos equips que tenen l'objectiu de pujar de categoria com són UDE i Burriana. Els de Poldi Sorribes visitaràn el San Fernando el cap de setmana del 4 i 5 de setembre. Ruper Izquierdo ens conta els partits de la propera temporada, la pretemporada, els darrers fitxatges, el futbol base i la campanya d'abonaments.

 

Podem Moncofa demana més personal i promoció per atendre el nou Museu

Rafa Segarra 29 7 21ÀUDIO| Rafa Segarra, regidor de Podem Moncofa, ens ha contat la moció que presenten al plenari per a que hi haja més personal per obrir més temps el  nou Museu de la localitat, així com demanant més promoció del mateix. També valora la proposta de l'equip de govern sobre la baixada d'impostos als vehicles elèctrics o el tema de l'IAE.

La Penya Sandalia col.labora en l'adquisició d'un bipedestador per a Ángel Pintado

bipedestador penya sandaliaÀUDIO| Des de la Penya Sandalia de la Vall d'Uixó, Matías Romero, ens ha acostat l'acció solidària d'enguany que ha sigut destinar la recaptació de la loteria a la col.laboració per a la compra d'un aparell bipedestador per a Ángel Pintado, un xiquet de la Llosa que pateix una enfermetat rara que li afecta a la mobilitat. També hem parlat amb Inma, la mare d'Ángel per a que ens contara tots els aspectes.

 

L'Ajuntament de Xilxes continua millorant i fent verd el pati de l'escola

erik segarra 29 7 21ÀUDIO| Amb el regidor de Cultura i Educació de Xilxes, Erik Segarra, hem comentat les millores al pati escolar, així com altres projectes educativos. També hem parlat de l'activitat cultural d'estiu. Finalment ens ha contat les propostes d'Esquerra Unida de Xilxes per als pressupostos generals de l'Estat de 2022 que formularan des del grup parlamentari d'Unides Podem.

 

Xilxes celebrarà dissabte que ve el Dia del Medi Marí amb activitats per a xiquets i xiquetes

jose martinez 28 7 21ÀUDIO| L'alcalde ens conta els actes que seran amb aforament limitat i inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme. A més hem parlat de l'Escola Infantil, de la victòria de Ximo Manzano en el Campionat Autonòmic de Galotxa en segona categoria, així com de la situació de la Covid-19 en la localitat.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació