banner coves ser

Jugar sense endolls (Jocs de taula en familia)

marian16dÀUDIO | Una iniciativa molt xula la que ens han presentat hui la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, acompanyada per Àngela Rubio. Es tracta del servei de prestatgeria de jocs de taula, d'ara i de sempre, per a compartir, gaudir en família i a la vegada ser respectuòs en el compliment de les normes i evitar eixir de casa en estes festes sempre que no siga necessari o imprescindible. Diversió assegurada.

Els partits polítics de la Vall consensuen el Pla Impulsa per a reactivar la Vall

Tania 17 7 20ÀUDIO| Amb l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, parlem dels acords de la Taula de Reconstrucció, anomenats Pla Impulsa i que hui s'aprobaran en el ple mitjançant una Declaració Institucional consensuada per les sis formacions que constitueixen l'arc municipal. L'alcaldessa ens conta els detalls del Pla Impulsa.

"Terraceo i música" este estiu al Paratge de Sant Josep

Maria Cruces 8 7 20ÀUDIO| L'Ajuntament de la Vall d'Uixó, mitjançant la regidora de Cultura, Maria Cruces i el regidor delegat d'Emsevall, Jorge García,  ha presentat  'Terraceo i música en directe', una iniciativa que es desenvoluparà durant els caps de setmana de juliol i agost al Paratge de Sant Josep, de 20.00 a 22.00 hores. L'activitat està protagonitzada per les tres bandes de música locals, on grups reduïts de músics realitzaran actuacions per amenitzar la visita de turistes i de la ciutadania de la Vall. Ens ho ha contat en Hoy por Hoy la regidora María Cruces.

Llegeix més...

Retiren més d'un centenar de tortugues de florida als municipis que formen part de la Marjal d'Almenara

enric amerÀUDIO| Amb Enric Amer, d'Acció Ecologista Agró hem parlat de la retirada de tortugues de Florida que estan realitzant, recollint un centenar en el que va d'any. També ens parla de la retirada de crancs blaus i d'afeccions a un grup d'oms. A més, estan soltant-se tortugues autòctones per recuperar la població originària.

María Núñez Barrachina, una biotecnologa vallera camí de Harvard

Maria Nuñez Barrachina Jorge Garcia 3 7 20ÀUDIO| Amb la companyia de Jorge García, hui hem conegut a una jove científica vallera que té un gran futur per davant. Es tracta de Maria Núñez Barrachina, que es va llicenciar en biotecnologia a la Universitat de València i després es va doctorar a Santiago de Compostel.la. Ara li arriva la oportunitat de treballar 3 anys a la Universitat de Harvard, als Estats Units. Punxa l'enllaç i coneix tots els detalls.

Fernando Daròs comenta l'actualitat municipal de la Vall d'Uixó

Fernando Daros 2 7 20ÀUDIO| Amb el segon tinent d'alcalde de la Vall d'Uixó i regidor d'agricultura i sostenibilitat, comentem l'actualitat del darrer plenari de la Vall, també la sentència de l'ecoparc, la pròrroga del contracte de l'aigua potable, la prohibició de cremes a menys de 500 metres de zona forestal, els tractaments contra els mosquits i que aquest dilluns continuarà sense haver recollida de "trastos", un servei que es fa de manera gratuïta concertant la cita al 964 69 02 47. 

SER POLICIA: Balanç als tres mesos d'estat d'alarma

policia18junyÀUDIO | El regidor de polícia i seguretat ciutadana, Javier Ferreres; junt al comisari cap de la policia, Àngel Giménez; i l'agent de la Unitat LGTBIPOL, Diego Morente, ens han visitat hui i hem fet balanç de les actuacions que s'han dut a terme en els darrers tres mesos, així com també de la Campanya recentment presentada de l'Orgull 2020 i les funcions de la pionera i premiada unitat policial LGTBIPOL. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació