Especial turisme a la comarca de l'Alto Palancia amb Jessica Miravete i Antonio Martínez

WhatsApp_Image_2023-11-20_at_13.46.30.jpeg

ÀUDIO | En aquest dilluns 20 de novembre dediquem un espai de l'Hoy por Hoy per a realitzar un programa especial sobre el turisme a la comarca de l'Alt Palància. Parlem amb la presidenta de la mancomunitat i alcaldessa d'Azuébar, Jessica Miravete, i amb el delegat de turisme en la mancomunitat i alcalde de Caudiel, Antonio Martínez. Entre altres coses, ens parlen dels reptes que es marquen a futur en matèria turística, on destaca la desestacionalització del turisme i l'aposta per un turisme sostenible.

Actualitat en l'àmbit autonòmic amb Maria José Salvador

mjsalvador17nov.jpegÀUDIO | La portaveu adjunta del PSPV-PSOE  les Corts diputada per Castelló, Maria José Salvador, ens fa una valoració de l'avantprojecte dels pressupostos 2024 de la Generalitat Valenciana. A més, coneixem les línies que marcaran les esmenes que presentaran des de l'organització.

La Unió Llauradora i Ramadera proposa esmenes als pressupostos agraris de 2024

“Si realment vol posar en pràctica el nou Govern autonòmic tot el que han declarat els seus responsables durant els últims mesos sobre la necessitat de millorar la situació d'un sector clau per a l'economia valenciana i, sobretot, de les persones llauradores i ramaderes, haurien d'apostar per eixes mesures de suport als productors”, assenyala Carles Peris

Reunió_conseller_1.jpeg

Llegeix més...

La comarca de l'Alt Palància continua amb les accions per posicionar-se com a destinació turística

Jessica-Miravete-Bernat.jpegÀUDIO | Jessica Miravete, presidenta de la Mancomunidad Intermunicipal Alto Palancia i alcaldessa d'Azuébar, ens parla hui de la campanya que han posat en marxa per a consolidar la comarca com a destinació turística. A més, explica els quatre productes que es promocionaran: Tierra de Aguas, Sabores Alto Palancia, Huellas de la historia i Actívate en el Alto Palancia.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

Escoltan's

 

app banner 300x300

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació