banner coves ser

Informació
  • Folder doesn't exist or doesn't contain any images

El PSPV de la Vall sorprés per l'anunci del projecte de Casal Jove

MARIA9AAUDIO | La regidora de Cultura, María Cruces, ens ha parlat del reconeixement oficial a les 3 bandes de la ciutat que ha fet l'Ajuntament de la Vall després de la declaració de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana com a Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial. Per altra banda, com a portaveu del grup municipal socialista, ha mostrat la sorpresa per l'anunci del projecte de Casal Jove que ha fet el regidor de joventut, David Lluch, perque no es correspon al que venia parlant-se entre l'equip de govern.

 

Inaugurades les aules ambientals de Nules i la Vall d'Uixó

 

 

SA3El president de el Consorci Palància Belcaire, Rafael Mateu, ha acompanyat avui a la secretària autonòmica d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón i al sotsdirector general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, José Vicente Miró, a l'acte d'inauguració de l'aula ambiental de l'ecoparc de la Vall d'Uixó. Prèviament, el president i la gerent de el Consorci, Silvia López, han inaugurat també l'aula ambiental de Nules, acompanyats per l'alcalde del municipi, David García.

Durant l'acte, Paula Tuzón ha visitat també un model d'ecoparc mòbil de la xarxa de el Consorci Palància Belcaire i ha traslladat en nom de la Generalitat "la satisfacció per la funcionalitat dels ecoparcs i l'esforç realitzat per la informatització dels mateixos, així com per l'existència d'aquestes aules ambientals que acompanyen en el procés de l'reciclatge de la ciutadania ".

Llegeix més...

Tania Baños, alcaldessa de la Vall d'Uixó (dilluns 15 març 2021)

tania15mÀUDIO | Amb l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, hem repassat les principals qüestions d'actualitat de la setmana que comença, d'entre altres la reunió que ha tingut amb la Delegada del Govern, Gloria Calero, per les pantalles acústiques del Barri Carmadai. També hem conegut la seua impresió de tot allò que està succeint políticament a l'Estat des de dimecres passat.

SER DONES (dijous 4 març 2021)

serdones4mÀUDIO | Francesca Bartolomé, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de la Vall, junt a la tècnica Teresa Romero, ens han parlat de la programació del 8M, on un dels actes centrals serà el deplegament d'una pancarta a l'Ajuntament i la lectura de la moció aprovada pel ple del Consistori. També hem parlat amb Natalia Tejedor, una pintora que exposarà al Palau de Vivel del 12 al 27 de març, en l'exposició organitzada per Amics de la Vall.

María Dolores Tomás, 38 anys en Serveis Socials de la Vall

mariadolorestomasÀUDIO | Després de 38 anys en els Serveis Socials de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, María Dolores Tomás enceta una altra etapa en la seua vida. En breu se jubila i deixa enrere un fum de vivències, de records, i d'amistats. Hui ha compartit algunes d'eixes emocions en un "en primera persona", ple de sorpreses.

 

El coordinador dels Centres de Salut, Jesús Garcia, ens informa de la situació actual de la Covid

jesusgarciaÀUDIO | Amb el coordinador dels Centres de Salut de la Vall d'Uixó, el Doctor Jesús García, hem parlat hui tant de la segona carta oberta que ha fet arribar recentment a la ciutadania, com de la situació actual de la pandèmia a la Vall i el procés de vacunació. Amb ell també hem tingut la resposta a algunes preguntes que venim fent-nos com el perquè del retràs en la comunicació de les dades o perquè no se fa una nova PCR a les persones que reben l'alta mèdica.

L'hostaleria de la Vall eixirà en caravana setmana que ve

hostaleria2fÀUDIO | Tot i que volien fer-la aquest dijous, per qüestions burocràtiques tindran que esperar a la setmana que ve per a eixir en caravana per la Vall i fer visible la situació del sector. Cata, Paco Ribera i Jesús Cano, coincideixen en que la part posítiva de la pandèmia potser que el sector està més unit que mai i que pot nàixer una futura associació.

Jugar sense endolls (Jocs de taula en familia)

marian16dÀUDIO | Una iniciativa molt xula la que ens han presentat hui la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, acompanyada per Àngela Rubio. Es tracta del servei de prestatgeria de jocs de taula, d'ara i de sempre, per a compartir, gaudir en família i a la vegada ser respectuòs en el compliment de les normes i evitar eixir de casa en estes festes sempre que no siga necessari o imprescindible. Diversió assegurada.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació