Alumnes de l'IES Benigasló visiten Mauthausen

WhatsApp Image 2022 05 16 at 14456 PMÀUDIO | Tania Baños, diputada provincial de memòria històrica, acompanyada de membres de l'IES Benigasló com el seu vicedirector, Vicent Rebollar; la professora i regidora de Cultura, Maria Cruces; i cinc alumnes: Àngela, Bruno, Gal·la, Martín i Noelia, han visitat el camp de concentració de Mauthausen. La visita forma part del programa de convivència democràtica de la FVMP.

La UDE finalitza la temporada i es prepara per a la promoció d'ascens

Ude Ruper 16mÀUDIO | Com és habitual cada dilluns, parlem de la UDE amb Ruper Izquierdo. Ja ha acabat la temporada i tenim la classificació final del grup de la UDE, que ha conclòs la temporada amb 65 punts, ha guanyat 20 dels 30 partits i només n'ha perdut 5. Aquesta vesprada coneixerà al seu rival per a la primera eliminatòria per a l'ascens.

Maritxé Abad farà una tertúlia de poesia demà a les 9:30 a la cafeteria Forn Eloisa

Maritxe 16mÀUDIO | Maritxé Abad, autora de "De un invierno frenético que acaeció en Triana" farà demà a les 9:30, a la cafeteria Forn Eloisa, una tertúlia sobre poesia, en la qual recitarà poesia i també animarà a recitar poesia a la resta de participants. També ens ha parlat dels projectes en els quals està treballant actualment. 

Mirades inclusives (16 de maig 2022)

Mar i Marian 16mÀUDIO | Com cada dilluns, arranquem la setmana amb el programa "Mirades inclusives". Hui hem tingut a Mar Arzo, regidora d'Esports, i a Marian Artero, regidora de Serveis Socials. Hem parlat d'esports i de la programació de "Gent gran" del mes de maig, que també comptarà amb les Olimpiades de Majors el pròxim divendres 27.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació