ANUNCI.jpg

 

Tomás Guitarte, candidat d'EXISTE a les eleccions europees

WhatsApp_Image_2024-05-29_at_17.08.08.jpegÀUDIO | Hui ens visiten Tomás Guitarte, candidat d'EXISTE per a les eleccions europees; Ángel Montealegre, vicepresident d'Unión Municipalista i número 2 en la candidatura; i David García, president d'Unión Municipalista i alcalde de Nules. Ens parlen dels objectius d'aquesta coalició de partits independents, assegurant que és de recent creació, però que ha vingut per a quedar-se.

Paco Porcar ens detalla la programació del Dia de l'HOAC

WhatsApp_Image_2024-05-30_at_13.26.49.jpegÀUDIO | Amb Paco Porcar, des de l'HOAC, coneixem tots els detalls del Dia de l'HOAC, que se celebrarà el pròxim diumenge 2 de juny des de les 10 del matí al Maset de Frater. Ens parla també de la trobada 'El trabajo decente en la marina mercante', que tindrà lloc el 6 de juny a les 19h a Stella Maris Castelló.

L'Arquet-Ecologistes en Acció (dimecres 29 de maig 2024)

WhatsApp_Image_2024-05-29_at_14.34.43.jpeg

ÀUDIO | Com cada dimecres, tanquem l'espai local amb Raquel Ruiz a l'Arquet-Ecologistes en Acció. Aquesta setmana ens parla de la primera cimera de ciutats amb port d'Espanya. També ens aporta algunes reflexions sobre el manifest contra l'auge de negacionisme climàtic i l'odi en xarxes socials.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació