banner coves ser

Emilio Sastre fa les Amèriques amb la seua música

emiliosastreÀUDIO | El valler afincat en Tortosa, Emilio Sastre, ha tingut que aparcar "la moto" (el seu antic grup) per a volcar-se en la promoció del seu últim disc, on "Casiopea" s'ha convertit quasi en tot un himne a l'Argentina. A tot açò, Sastre no es dedica professionalment a la música -per ara-, i està vivint un autèntic somni que va començar tot just en plena pandèmcia. Hui hem conversat amb ell.

Serenates de la Rondalla Vallera (Elena Pérez i Tony Martin)

elenaperez4jÀUDIO | La regidoria de Dinamització de Barris ha programat les Serenates als Barris, possibilitant d'aquesta forma el retorn a l'activitat de la Rondalla Vallera els propers divendres de setembre i octubre. Hem parlat amb la regidora, Elena Pérez, amb qui també hem repassat altres qüestions de la seua àrea. I a continuació, també hem conversat amb l'ànima mater de la Rondalla, Tony Martin, que veu com de repent, este projecte i la gravació del disc els farà viure un trimestre espectacular.

Abraham Cupeiro, el plat fort del Dia del Turisme

CUPEIRO1ÀUDIO | El gallec Abraham Cupeiro, musicòleg i compositor, junt a la Banda Unió Musical Vallduxense ficarà el colofó als actes del Dia del Turisme el proper diumenge.  Tot el que fa Cupeiro és pura màgia, és capaç de tocar instruments antiquisims i de recuperar-los, i els mescla amb orquestres modernes en espectacles que ens obrin tots els sentits. Un plaer escoltar-lo.

Coneixent el Metro Minut (Setmana de la Mobilitat)

ferreres 21sÀUDIO | El Metro minut és una eina pedagògica que ha creat la Policia local amb la que es pretén fomentar els desplaçaments a peu en la Vall d'Uixó. Hui l'hem conegut amb detall. En el mapa es poden sumar minuts per trams i saber per endavant què ens costarà arribar a peu d'un punt a un altre de la ciutat. Demà dimecres és el dia mundial sense cotxes i estarà tallat un tram de Cor de Jesús i altre de Benigafull.

Café de les arts (Aquilino Abad)

aquilino abadÀUDIO | Amb el polivalent Aquilino Abad hem parlat de les activitats que per al curs 2021-2022 ofereix el centre que regenta: Rytme. Esta setmana estan de portes obertes per a que la gent conega els cursos que estaran disponible en esta nova temporada i que arrepleguen activitats variades de l'oferta extra-escolar educativa.

La Sagrada Familia i el Santíssism Crist farà els 9 bous

sanchezbonifasÀUDIO | Amb Juan Manuel Sánchez, president de les Festes Patronales de la Sagrada Família i el Santíssim Crist hem parlat de la tornada dels bous al carrer en el mes d'octubre. Dissabte 16 i diumenge 17 d'octubre s'exhibiran nou bous. Amb el president hem recordat com queda la resta d'actes de la programació 2021 de les festes patronals.

Acero. Un espectacle màgic d'Orbit

ORBIT 17SÀUDIO | Amb el mag Orbit hem conegut els detalls del seu gran espectacle: Acero. Ha estat en Bilbao, Madrid, Logroño, Saragossa, amb una gran acceptació, i la pròxima setmana estarà en La Pobla Tornesa, a prop d'ací. Un pas més en la projecció del mag valler.

Santi Valls, un referent en el Projecte Stars

santi 16sÀUDIO | Amb Santi Valls hem recordat els inicis del Projecte Stars, de quan començava a dissenyar-se  tot per a fer possible, per exemple, la pedalada que ha tingut lloc hui. No està tot fet, queda molta feina, i especialment a l'hora de conscienciar que no tot està en substituir vehicles per bicicletes o patinets sinó sobre el comportament a l'hora de usar-los.

Repàs setmanal de l'actualitat amb l'equip de govern (Carmen García)

carmen 16sÀUDIO | Amb la primera tinent d'alcaldessa, Carmen García, hem tingut l'habitual repàs de l'actualitat setmanal baix l'òptica de l'equip de govern. En el dia en que ha tingut lloc la "pedalada stars", García ens ha parlat també del projecte dels camíns segurs a l'escola, del nou pavelló poliesportiu municipal, i del nou aulari del Centelles.

Inici del curs polític valencià (María José Salvador)

mjsalvador setembreÀUDIO | Amb la vicepresidenta primera de la mesa de les Corts Valencianes, María José Salvador, hem abordat qüestions d'actualitat i també hem conegut el periode de sessions que s'allargarà fins desembre i on es produeixen els dos debats més impotants de tot l'any: el de política general i el de pressupostos. Parlant de la recuperació econòmica hem abordat l'acord del programa "Alcem-nos", i la llei de cooperació municipal. Salvador està treballant ara en les modificacions del reglament de les Corts que està en procés de modernització.

Comença la I Fira d'Hàbits de vida saludable (Francesca Bartolomé)

francesca 15sÀUDIO | Hui s'han iniciats els actes de la I Fira d'Hàbits de vida saludable en la Vall d'Uixó, amb l'objectiu de conscienciar sobre l'adquisició d'hàbits de vida saludable per a previndre malalties i ajudar a fer un món més sostenible. Amb la col·laboració de l'Hospital Provincial, els Centres de Salut i diverses associacions també es relitzaran proves de sucre o tensió ocular, entre altres. Els dies 17 i 18, al carrer Institut, hi hauran més de 20 estands instalats relacionats amb l'alimentació saludable i la cura del medi ambient.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació