apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

La tertúlia (divendres 3 desembre 2021)

tertulia3dÀUDIO | Tanquem setmana com sempre amb Josep Tur, Rafa Orenga i Vicent Aparici (per telèfon). Era inevitable parlar molt reflexivament sobre el tema còvid després de conèixer l'actualització de les xifres i l'entrada en vigor del passaport esta nit. També hem parlat de l'ocupació, i d'un tema del que se sentirà parlar prou a partir d'ara: el pas de l'AVE per la comarca.

"Cap família sense nadal", la campanya del Consorci Palancia-Belcaire

consorciÀUDIO | En l'ecoparc d'Almenara ha tingut lloc la presentació de la campanya del C3V1 "Cap família sense Nadal" per part del president del Consorci, Rafa Mateu, amb qui hem parlat en l'informatiu Hora 14. Una campanya per a fomentar el Consum Responsable i l'Economia Circular. El pes de residus arreplegats del 4 al 18 de desembre es convertiran en euros (1 tonelada=7 euros) i anirà destinat a les famílies necessitades amb la col·laboració del Fons Valencià per la Solidaritat. El president del Fons, Álvaro Escorihuela, també ha estat en l'acte.

Repàs setmanal d'actualitat amb l'equip de govern. 3 desembre (Tania Baños)

TANIA 3DÀUDIO | L'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, ha repassat les principals qüestions que han sigut o estant sent actualitat en aquestos primers dies del mes de Desembre. El Pla Edificant, les EGM, el bus urbà, el passaport còvid, etc. La primera autoritat local demana responsabilitat davant unes dies de trovades familiars i socials.

L'opinió dels veïns i veïnes donarà formarà al Pla de Mobilitat de la Vall

ferreres 2dÀUDIO | El regidor Javier Ferreres ens ha contat l'enquesta que ha ficat en marxa l'Ajuntament de la Vall dins del procés de creació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. Una enquesta que pretén conèixer els hàbits dels desplaçaments habituals en la ciutat. Amb ell hem parlat també de la nova ordenança de trànsit i del procés de licitació del nou servei d'autobús urbà.

L'Alternativa presenta l'acte del dia 11 de desembre

alternativa2dÀUDIO | El torero Juan Ortega és el convidat a la xarrada-col·loqui que ha organitzat la Penya l'Alternativa per a l'11 de desembre a la Vall d'Uixó. L'acte, moderat per Jorge Casals, serà en el Saló d'actes de Caixa La Vall-San Isidro, i a continuació tindrà lloc el sopar de nadal de la Penya. Ens ho han contat, Toni Bernal i Antonio Arnau.

Esquerra Unida de la Vall organitza una xarrada sobre Salut Mental

Marc 2dÀUDIO | Marc Seguer, coordinador local i Eva Borja, de l'àrea de Moviment Social d'EUPV de la Vall ens han parlat de l'acte que ha organitzat la formació per al proper dissabte 4 de desembre a les 11 del matí al Centre Social del Barri Carbonaire per a parlar de la proposta de llei d'Unides-Podem al Congrés sobre Salut Mental.

La Rondalla vallera ja té nou CD i el presentarà en breu

rondalla2dÀUDIO | Nou CD de la Rondalla Vallera després de 21 anys del primer treball, i de 30 des de la seua fundació. La formació ha rebut el suport del Consistori per a fer possible el projecte que arreplega 16 temes nous i que seran presentats en breu a l'Auditori en el Concert de Nadal. Hem parlat amb la regidora de Cultura, Maria Cruces, i amb Tony Martin per part de la Rondalla Vallera.

Alambique reuneix diumenge en una gran festa als Pardals djs

juanma1dÀUDIO | Amb Juanma García hem parlat de l'event del proper diumenge en Alambique on es reuniran tots els Pardals djs que volen agrair de forma presencial el suport que varen rebre de la gent. Ens ho ha contat també Diego Moreno, que s'ha mostrat molt il·lusionat per que haja sigut possible esta reunió.

Temps d'infància i adolescència: acolliment familiar

angela29nÀUDIO | Hui hem tingut una xarrada al voltant de l'acolliment familiar, relacionat amb les activitats que s'han dut a terme este mes de novembre dedicat a la infancia. Amb Àngela Rubio, que coordina les activitats per a previndre els drets de la infància; Rosa de la Rosa, psicòloga de l'equip d'Intervenció de la infància i Adolescència de Serveis Socials; i la companyia de Lucia Sanahuja i Tica Ferreres, que han portat l'experiència del que significa l'acolliment.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació