Ajornen les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'Uixó

tania 13 3 20ÀUDIO| L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la Comissió de Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer han acordat seguint les ordes i decrets vigents suspendre o ajornar per a més endavant les celebracions de 2020. A més també s'han tancat les Coves de Sant Josep, així com els espais culturals, socials i esportius, al igual que els parcs i jardins. També es suspenen els mercats del divendres. L'alcaldessa, Tania Baños, ens ho ha contat tot en Hoy por Hoy la Plana Baixa. 

 BAN

En aquest municipi no s'ha detectat cap cas de transmissió del COVID-19, comunament denominat coronavirus. No obstant això, la prudència aconsella reduir tots els possibles focus de contagi que pogueren existr, com a forma de prevenció de la malalta. És important posar l'accent en la inexistència de situacions d'alarma i insistr que totes les mesures que s'adopten són a ttol preventu. D'altra banda, des del Decret del Consell 4/2020 que posposa la celebració de les Falles i la Magdalena, s'han dictat diverses resolucions i diferents protocols d'actuació que hem de complir, tant aquest Ajuntament com els veïns.

Per això, DISPOSE:

Primer.- El tancament de totes les instal·lacions i centres dependents de l'Ajuntament que no siguen imprescindibles: ◦ Centres Socials, ◦ Instal·lacions esportves, ◦ Instal·lacions culturals, ◦ Centre de formació i educatus,

Segon.- Suspendre el mercat dels divendres.

Tercer.- Tancar les Coves de Sant Josep.

Quart.- Se suspenen tots els actes en els quals siga previsible la concurrència multtudinària de persones: 1 ◦ Ajornament festes patronals (S. Vicent) i Falles ◦ Suspensió de tots els actes organitzats per l'Ajuntament Fira del llibre, d'hàbits saludables...) ◦ Precintat dels parcs infantls. Cinqué.- Queden revocats els permisos d'actes en la via pública.

Sisé.- Es restringeixen les reunions en les ofcines de l'Ajuntament excepte les quals siguen imprescindibles.

Seté.- Els ciutadans hauran d'intentar realitzar les gestons amb aquesta Administració per via telefònica o telemàtcaa quan siga imprescindible acudir fsicament a les ofcines públiques hauran de sol·licitar cita prèvia.

Huité.- Es recomana a els/as veïns/as restringisquen l'assistència als actes fúnebres, excepte els familiars més directes.

Nové.- Es recomana a els/as veïns/as que eviten els festejos, celebracions i actes privats multtudinaris.

Així ho mana i signa la Sra. Alcaldessa, en La Vall d’ Uixó a tretze de març de dos mil vint. Tania Baños Martos

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació