banner coves ser

"Terraceo i música" este estiu al Paratge de Sant Josep

Maria Cruces 8 7 20ÀUDIO| L'Ajuntament de la Vall d'Uixó, mitjançant la regidora de Cultura, Maria Cruces i el regidor delegat d'Emsevall, Jorge García,  ha presentat  'Terraceo i música en directe', una iniciativa que es desenvoluparà durant els caps de setmana de juliol i agost al Paratge de Sant Josep, de 20.00 a 22.00 hores. L'activitat està protagonitzada per les tres bandes de música locals, on grups reduïts de músics realitzaran actuacions per amenitzar la visita de turistes i de la ciutadania de la Vall. Ens ho ha contat en Hoy por Hoy la regidora María Cruces.
 
"Aquesta novetat d'enguany s'emmarca dins de la programació cultural i turística amb l'objectiu de reactivar la vida econòmica i social del Paratge durant l'estiu, complint amb totes les mesures de seguretat, tant per als músics com per al públic", explica la regidora de Cultura, Maria Cruces.
 
Tal com explica Jorge Garcia, regidor de Turisme, l'activitat pretén rememorar els anys 60 i 70, quan el paratge era un centre d'oci, tant per a turistes com per a la ciutadania de la Vall: "l'equip de govern ha demostrat la seua capacitat d'adaptació i l'eficiència de la seua gestió, ja que en els últims anys hem diversificat el turisme oferint nombroses activitats".
 
A més, durant les últimes setmanes s'han portat a terme les visites guiades al Poblat Iber que continuaran tot l'estiu, així com les visites a les Coves de Sant Josep i l'espeleokayak: "hem rebut milers de turistes seguint els protocols de seguretat i les activitats han tingut un èxit absolut", afegeix el regidor.
 
COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació