LA UNIÓ de Llauradors cedeix el seu allotjament de Casa Brusca a Casas de Utiel per a acollir a una família ucraïnesa

També ha impulsat les donacions econòmiques a través d'Oxfam Intermón amb la qual té un conveni de col·laboració

Representantes_de_la_Unió_y_Ayuntamiento_con_familia_ucraniana.jpeg

LA UNIÓ de Llauradors ha cedit l'allotjament col·lectiu Casa Brusca que posseeix a Casas de Utiel (Utiel) per a acollir a una família refugiada procedent d'Ucraïna. Es tracta d'una instal·lació que acull normalment temporers en la campanya de recol·lecció de raïm a la comarca d'Utiel-Requena.

És un projecte d'acolliment en el qual ha col·laborat tot el poble, des de LA UNIÓ, l'ajuntament pedani, i la major part de veïns i veïnes, i les despeses dels quals dels subministraments se sufragaran amb càrrec a l'ajuda que LA UNIÓ rep de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, dins del "Programa de millora de les condicions de les persones migrants temporeres" per a l'any 2022.

No és l'única actuació col·laborativa de LA UNIÓ per a fer costat a les persones refugiades que ha provocat la guerra i invasió d'Ucraïna. A part de l'habilitació d'allotjaments, també ha recaptat ajuda econòmica per a les persones afectades per la guerra.

A través de la fundació Oxfam Intermón, amb la qual l'organització té un conveni de col·laboració, participa i impulsa entre les seues persones associades la donació mitjançant aportacions econòmiques a fi de tractar de reduir els efectes de l'actual crisi humanitària a Ucraïna. Les persones interessades han d'accedir a la web https://www.oxfamintermon.org per a realitzar els seus donatius. Els diners recaptats per Oxfam Intermón serviranà per a cobrir necessitats bàsiques de les persones que han fugit als països veïns d'Ucraïna, en col·laboració amb altres organitzacions que actuen a la regió.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació