Alfondeguilla es prepara per a la XX representació de la Passió

IMG_5307-2.jpgÀUDIO | Amb Salva Ventura, alcalde d'Alfondeguilla, repassem l'agenda que tenen aquest cap de setmana, marcada per Setmana Santa. Aquesta vesprada a les 19:30, com a novetat, tindran un concert a l'església San Bartolomé. Demà a les 22:30 faran vintena edició de la tradicional representació de la Passió.

A punt de finalitzar les tasques per evitar més despreniments en la CV-230 entre Alfondeguilla i la Vall

WhatsApp_Image_2024-03-27_at_12.23.29.jpegÀUDIO | Amb Salva Ventura, alcalde d'Alfondeguilla, repassem l'evolució de les obres per evitar despreniments de roques en la CV-230 entre Alfondeguilla i la Vall d'Uixó, que estan a punt de finalitzar per millorar la seguretat. Ens anuncia que estan esperant per començar dos obres més en les carreteres del terme, per continuar millorant la seguretat i habilitar un canvi de sentit. A més, parlem de la donació que s'ha fet recentment de 1.500 al Banc d'Aliments.

Alfondeguilla rehabilitarà el CEIP Castro a través del Pla Edificant

WhatsApp_Image_2024-02-29_at_13.17.06.jpegÀUDIO | Alfondeguilla rehabilitarà el CEIP Castro a través del Pla Edificant, que també contemplarà fer l'edifici autosuficient, una línia que es podria continuar en la resta d'edificis municipals. Ens ho conta l'alcalde del municipi, Salva Ventura, qui també ens detalla les activitats que han preparat al voltant del Dia de la Dona.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

alfondeguilla gossos

alfondeguilla perduts

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació