Emilio Martí i Jacobo Martí ens presenten el llibre 'El Camino de Santiago de la Vall y Alfondeguilla'

WhatsApp_Image_2023-11-02_at_12.09.03.jpegÀUDIO | Emilio Martí i Jacobo Martí ens conten curiositats del llibre El Camino de Santiago de la Vall y Alfondeguilla, que han elaborat ambdós. A més, el presentaran aquest dijous a Alfondeguilla dins de la programació de la Setmana Cultural. 

Alfondeguilla es marca com a objectiu que tots els edificis municipals passen a ser autosuficients en els pròxims cinc anys

salva26oct.jpeg

ÀUDIO | Amb Salva Ventura, alcalde d'Alfondeguilla, repassem les qüestions més destacades en l'actualitat del municipi. Ens parla de l'objectiu que s'han marcat des de l'Ajuntament perquè tots els edificis municipals passen a ser autosuficients en els pròxims cinc anys. Començaran per la piscina municipal. A més, anuncia una bonificació de l'IBI per a les famílies que també aposten per l'energia solar. També ens parla de la programació de Halloween, de l'obra del local per a joves i de les tasques de manteniment que s'estan fent als parcs infantils, entre altres.

Alfondeguilla presenta la programació de la XXIV Setmana Cultural

salva2nov.jpegÀUDIO | Amb l'alcalde d'Alfondeguilla, Salva Ventura, repassem tota la programació de la XXIV Setmana Cultural del municipi, que començarà el pròxim dilluns 6 de novembre i que enguany presenta algunes novetats. A més, el diumenge 12 de novembre celebraran la Fira Tradicional. 

Alfondeguilla participa un any més en la Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d'Espadà

salva28s.jpegÀUDIO | Alfondeguilla participa un any més en la Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d'Espadà, que enguany celebra la seua vintena edició a Eslida. L'objectiu de la cita és donar a conéixer els 19 pobles del parc natural, així com els seus recursos naturals i les iniciatives que porten en marxa. Ens ho conta l'alcalde d'Alfondeguilla, Salva Ventura. 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

alfondeguilla gossos

alfondeguilla perduts

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació