Setmana Cultural i festes d'Alfondeguilla 2021

salva ventura 11nÀUDIO | Alfondeguilla viu els dies centrals de la Setmana Cultural i els actes festius d'un cap de setmana intens on tornarà la tradicional fira. Dilluns que ve, dia festiu en la localitat, s'inaugurarà també el passeig que uneix la població amb la Vall d'Uixó. Ens ho ha contat l'alcalde, Salva Ventura.

Alfondeguilla senyalitza la zona de les excavacions arqueològiques

salva ventura 18 octÀUDIO | Alfondeguilla està senyalitzant la zona on recentment s'han finalitzat les tasques de recuperació de vestigis bèl·lics de la Guerra Civil i a la que es podrà accedir per les Vinyes o per el Camí nou del Castellet. Amb l'alcalde de la localitat, Salva Ventura, també hem parlat d'altres qüestions d'actualitat, i ens ha avançat que del 8 al 12 de novembre tindrà lloc la Setmana Cultural.

Confirmada la Setmana Cultural i la Fira d'Alfondeguilla

Salva Ventura 28 octÀUDIO | L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha confirmat els actes per a la Setmana Cultural i la tradicional Fira que serà el 14 de novembre. Amb ell hem repassat també temes d'actualitat com el Pla local per a cremar al terme, la festivitat de Tots Sants, i el projecte del Pacte per l'Ocupació que ha posat en valor el patrimoni turístic bèl·lic de la localitat.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació