La Passió d'Alfondeguilla es celebrarà el proper dissabte

passió alfAlfondeguilla acull enguany la representació de la Passió de Jesús, que enguany compleix el seu setze aniversari. L'entorn natural del municipi serveix per a interpretar les últimes hores de Jesús abans de la seua mort i resurrecció. La cita enguany serà el dissabte 8 d'abril a les 22.30 hores.

La representació de divideix en vuit escenes: l'entrada triomfal de Jesús a Jerusalem, la conspiració del Sanedrín, l'últim sopar, l'oració en la muntanya de les oliveres, la presentació de Jesús davant Caifás i davant Pilato, el viacrucis, crucifixión i mort en la Muntanya del Calvari i, finalment, la Resurrecció.

El viacrucis i la resurrecció tenen lloc en la Muntanya del Calvari, on Jesús és clavat en la creu i ressuscita. La pirotècnia té el seu protagonisme durant les escenes de l'oració de la muntanya de les oliveres i en el moment cim, la resurrecció de Jesús a la part alta del calvari.

La iniciativa va sorgir en 2001, quan el Grup de Teatre Mans Obertes va decidir engegar aquesta representació. Més de cent persones són les encarregades de portar a avant aquesta representació que s'ha convertit en tot un referent en la comarca de la Plana Baixa, entre decoradors, modistes, actors, muntadors i altres col·laboradors. cal assenyalar que fins a Fondeguilla s'acosta gent dels municipis dels voltants per a seguir els vuit actes que componen l'obra teatral de la Passió i Mort de Jesucrist.  

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació