Alfondeguilla millora la senyal de televisió

Alfondeguilla senyal televisioEs canvien els equips d’Antena 3 i La Sexta que tenien problemes d’interferències des de fa anys

Ja han començat els treballs de millora del senyal de televisió a Alfondeguilla. L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que “després de diversos anys amb problemes d'interferències que afectaven als equips d'Antena 3 i La Sexta, per fi els veïns de la localitat veuran com a millora el senyal”.

Així, es canviaran els equips d'ambdues cadenes de televisió i diversos tècnics han estat realitzant mesuraments del senyal des de diversos punts d’Alfondeguilla.

La millora del senyal de la televisió suposa una inversió de més de 15.000 euros i “per açò, l'Ajuntament d’Alfondeguilla ha signat un conveni amb la Diputació de Castelló que es farà càrrec de 14.000 euros i la resta ho assumirà l'ajuntament”.

Salvador Ventura ha assenyalat que “amb els nous receptors s'acabaran els problemes d'interferències en el senyal de televisió”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

alfondeguilla gossos

alfondeguilla perduts

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació