Alfondeguilla elaborarà un pla municipal de residus per a planificar la gestió i la recollida del fem

1707898732209_1.jpg

L'Ajuntament d'Alfondeguilla ha acollit una reunió amb representants dels municipis de La Llosa, Xilxes, La Vilavella, Artana i Eslida al costat d'un tècnic de la Diputació de Castelló per a planificar la gestió i la recollida del fem d'estes localitats del sud de la província.

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha explicat que “som els únics municipis de la zona sud de Castelló de menys de 5.000 habitants que ens gestionem de manera autònoma la recollida del fem”.

“Amb esta reunió hem establit les bases per a buscar un acord que ens permeta mancomunar la gestió i la recollida del fem” i “per a això hem comptat amb la presència d'un tècnic de la Diputació de Castelló perquè ens explique les possibilitats que tenim, segons les directrius de la Unió Europea”.

Ventura ha explicat que “tenim un any per a elaborar el pla municipal de residus que ens indicarà la millor forma que tenim per a arreplegar el fem i la fórmula més idònia, mancomunats o en solitari, com fins ara”.

A la reunió ha assistit també l'alcalde de La Llosa i diputat provincial de Residus, Ximo Llopis, l'alcalde de Xilxes, Ismael Minguet, l'alcaldessa de La Vilavella, Carmen Navarro, i l'alcaldessa d'Eslida, Lucía Doñate.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

alfondeguilla gossos

alfondeguilla perduts

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació