El Juan Carlos I d'Almenara participa en el día de l'esport

almenara27aÀUDIO | Amb el regidor d'esports d'Almenara, Lorenzo Vicent, i la professora María Isabel Diago, hem conegut com ha sigut la participació del Col·legi en el Dia de l'Esport 2021 on han participat centres de tota la Comunitat Valenciana. El resultat final, després de dies de molta preparació, ha sigut un video de tres minuts que hui presentaran en les xarxes socials.

L'IES Almenara balla el repte de "Jerusalema" conta la Covid

iesalmenaraÀUDIO | Tot l'alumnat de l'IES Almenara ha realitzat el repte de ballar la cançò "Jerusalema" representant un cant d'esperança contra el coronavirus. S'ha enregistrat un video que es podrà vore aquest divendres a les 19 hores en el canal de youtube, xarxes socials i blog del Centre. Ens ho han contat Javier Gallart, Àngela Burguete, Mireia Cañamero i Àngels Cardona.

Licitades les obres de la Platja d'Almenara per 7,8 milions d'euros

playa almenara castellonÀUDIO | Amb l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, hem parlat de l'anunci de licitació de les obres de les esculleres per valor de 7,8 milions d'euros. Les empreses poden presentar propostes fins al 4 de novembre i les pliques s'obriran el 10 de desembre. El termini d'execució previst és d'1 any. L'actuació consisteix en l'execució d'una bateria de 4 espigons i dos discs, l'acomodació de les goles de La Llosa i Queralt, i una important aportació d'àrids.

Eva Gómez, nominada al Carles Santos

evagomezÀUDIO | El disc "El cel i les formes del vent" de la cantautora d'Almenara, Eva Gómez, està nominat a millor disc de cançò d'autor als premis Carles Santos 2020 de l'Institut Valencià de Cultura. Amb ella hem parlat hui "en primera persona", per a conèixer més d'un disc que naix des de l'honestedat i la humilitat d'unes cançons sinceres.

 

Leclerc obri el cicle Música Segura a la Plaça a la platja d'Almenara

leclerc i carlos fenollosaÀUDIO| Amb el cantautor Leclerc (Javier Peñarroja) hem parlat hui per conèixer la última hora del seu concert d'esta nit a les 23 hores a la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca d'Almenara amb aforament limitat, públic sentat amb distàncies i les pertinents mesures de seguretat.  Esta nit estarà acompanyat per Carlos Fenollosa. 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació