Eva Gómez, nominada al Carles Santos

evagomezÀUDIO | El disc "El cel i les formes del vent" de la cantautora d'Almenara, Eva Gómez, està nominat a millor disc de cançò d'autor als premis Carles Santos 2020 de l'Institut Valencià de Cultura. Amb ella hem parlat hui "en primera persona", per a conèixer més d'un disc que naix des de l'honestedat i la humilitat d'unes cançons sinceres.

 

Licitades les obres de la Platja d'Almenara per 7,8 milions d'euros

playa almenara castellonÀUDIO | Amb l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, hem parlat de l'anunci de licitació de les obres de les esculleres per valor de 7,8 milions d'euros. Les empreses poden presentar propostes fins al 4 de novembre i les pliques s'obriran el 10 de desembre. El termini d'execució previst és d'1 any. L'actuació consisteix en l'execució d'una bateria de 4 espigons i dos discs, l'acomodació de les goles de La Llosa i Queralt, i una important aportació d'àrids.

Almenara comença divendres els concerts de "Música segura a la Plaça"

Estíbaliz Pérez 3 CopyÀUDIO| Amb l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, hem presentat el cicle de concerts Música Segura a la Plaça que arribaran cada divendres fins el 21 d'agost a la Plaça dels Pescadors. A més també han presentat l'Estiuet amb Seguretat amb teatre i circ per als xiquets i xiquetes que arribarà cada diumenge al Parc Municipal. Punxa i coneix la programació.

Llegeix més...

Leclerc obri el cicle Música Segura a la Plaça a la platja d'Almenara

leclerc i carlos fenollosaÀUDIO| Amb el cantautor Leclerc (Javier Peñarroja) hem parlat hui per conèixer la última hora del seu concert d'esta nit a les 23 hores a la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca d'Almenara amb aforament limitat, públic sentat amb distàncies i les pertinents mesures de seguretat.  Esta nit estarà acompanyat per Carlos Fenollosa. 

El dilluns comencen les activitats de l'Estiu Esportiu d'Almenara adaptades a la nova normalitat

Lorenzo Vicent 10 6 19 1ÀUDIO| Amb Lorenzo Vicent, regidor d'Esports d'Almenara parlem dels cursos esportius d'estiu i com s'han adaptat a la nova normalitat. Des de hui es poden inscriure les persones interesades al Molí d'Arròs. També parlem de les actuacions de millora al Camp de Futbol de la Corona. 

Llegeix més...

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació