Almenara continuarà enguany millorant els jocs infantils dels parcs de la localitat

PARC MESTRE RODRIGO 2L'Ajuntament d'Almenara continuarà al llarg d'aquest exercici amb la millora i adequació de parcs i jocs infantils de la localitat, tasca a la qual van destinats 10.000 euros del pressupost municipal per a aquest exercici. El regidor d'Urbanisme, Joan Pau Roig, ha destacat que “anem a seguir actuant en alguns parcs i jocs infantils del municipi que hem d'incorporar o reposar segons el seu estat dins del programa plurianual d'actuacions que tenim marcat”.

Així al llarg de l'any està prevista l'actuació en dues zones, la del Parc de Sant Marcos, prop de l'estació de tren que “necessita una important millora en les seues instal·lacions” i a més “seguirem apostant per incrementar la dotació de jocs infantils en el parc de Maestro Rodrigo que està sent molt utilitzat, especialment pels xicotets que acudeixen a l'Escola Infantil Municipal”. Les actuacions es realitzaran de forma progressiva.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació