L'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara participa en la Fira d'Estiu del Comerç a la Mar

concert000VÍDEOS I FOTOS | Una de les novetats de la desena edició de la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar és la presència de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara en el certamen dintre de les celebracions  amb motiu del 125 aniversari de l'entitat. Ahir van participar en un concert de música lleugera a la Fira. Punxa i mira fotos i vídeos.

 

 

concert0concert1concert2concert3concert4concert5concert6

 

 

Així, segons ha explicat el president, Fernando Faubell, “estar en aquesta reconeguda fira era un dels nostres objectius durant un any tan especial, per a donar a conèixer l'entitat, per la qual cosa hem vingut amb un *stand amb imatges i vídeos de la nostra entitat, així com informació de les nostres activitats, de la nostra escola de música i també per a col·laborar en la fira.

D'aquesta manera, en el propi passeig marítim, aquesta vesprada s'ha celebrat un concert d'una secció de la banda de música amb temes “lleugers i refrescants” segons el president. Així s'han interpretat “el Gato Montés”, “Aquellos Ojos Negros”, “Brasil”, “Begine”, “Sopa de Caracol”, “Guantanamera” i “Mi Gran Noche”.

 TALLER D'ASTRONOMIA

Altra de les novetats d'aquesta edició de la fira és el taller d'astronomia per a xiquets i xiquetes que es va celebrar  a càrrec de Sol, Verde i Tierra de Aventuras, empresa que també està present en la Fira. Xicotets i no tan xicotets van poder observar amb un telescopi i aprendre les curiositats tant de la Lluna, com de Júpiter, Saturn i Mart. Fira AstronomiaFira Astronomia 2Fira Astronomia 3

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació