L'Espectacle de cotxes Frank Motor Show arriba a Almenara

motorshÀUDIO| El Recinte Firal d'Almenara acollirà aquest cap de setmana l'espectacle del motor denominat “Frank Motor Show” realitzat per especialistes de doblatge d'escenes de cinema i televisió amb vehicles. Les sessions seràn dissabte a les quatre de la vesprada i diumenge a les dotze del migdia i a les quatre de la vesprada. Ens conta més detalls Vanessa Artacho. Punxa i escolta.

En l'espectacle es podran veure maniobres de precisió, cotxes circulant a dues rodes, virolles controlades i sincronitzades, aparcaments impossibles, escenes amb foc, els grandiosos monster trucks, sense oblidar els cotxes còmics i l'apartat infantil amb els protagonistes de Cars, amb Rayo McQueen.motor show cartel

L'espectacle amb una gran presència nacional i internacional arriba enguany per primera vegada a la Comunitat Valenciana triant la localitat d'Almenara com una de les seues destinacions per a demostrar les habilitats amb els vehicles, que s'han pogut observar en el Hormiguero d'Antena 3, o en multitud de pel·lícules. De fet, els especialistes de Frank Motor Show han participat en el rodatge de “Terminator 6” que s'estrenarà enguany als cinemes.

Les sessions de l'espectacle estan programades per al dissabte 23 de febrer a les quatre de la vesprada i el diumenge 24 de febrer tant a les 12 del migdia com a les quatre de la vesprada. Les entrades es vendran en la taquilla habilitada en el recinte firal a un preu de 10 euros.

motor show 1

 

 

motor show 3

 

motor show 4

 

motor show 5

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació