L'Escola de Música Moderna d'Almenara realitza una setmana de portes obertes

EMMA FOTO ACTUANT NIT TARONJA 1ÀUDIO| Amb el director pedagògic de l'Escola de Música Moderna d'Almenara (EMMA), Lluis Granell, comentem les novetats del proper curs i les classes obertes a tots i totes per a esta setmana. 

L’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) està celebrant durant esta setmana la primera edició de les jornades de portes obertes de l’EMMA. Una setmana on qui vulga podrà conéixer el tipus de classes que es donen durant el curs i és més, assistir a classes gratuïtes per a veure si els agraden, i és més en cas de dubte,  triar instrument, tal com ha explicat Granell. Les classes van dirigides tant a xiquets com a majors.

Així es podran assistir a les classes de cor, guitarra, bateria, baix elèctric, percussió llatina, percussió corporal, batucada, improvisació i entrenament auditiu, o combos.  Al que se sumaran les novetats per a aquest pròxim curs com  “música i moviment”, “música en família”, les classes de piano amb Eduard Marquina (dimecres), el taller de rap per a majors de 10 anys amb  Alfons el “Büe”, un dels principals rapers valencians (será divendres), les classes de cant modern amb Ximo Beri que seran dijous i divendres, o l'estimulació musical per a bebés a partir de sis mesos (es farà la classe oberta al setembre), que completarà l'oferta per al pròxim curs.

Les classes gratuïtes de totes aquestes matèries s'impartiran en la seu de l'EMMA, situada en l'antic edifici de l'ajuntament d'Almenara, lloc on les persones interessades a acudir a aquestes classes gratuïtes podran inscriure's i reservar horari per a aquestes, així com conéixer hores i disponibilitats. També s'ha habilitat un telèfon d'informació i inscripció que és el 694 471 122.

tambor cora bajo

banner ser randero dto PSA

ashotur

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació