Almenara s'adhereix a la campanya "Tortugues al Mediterrani" de la Fundació Oceanogràfic

Tortuga cartellS'instal·laran panells al llarg de tot el passeig marítim informant que en cas de detectar la  presència de tortugues, s'avise al 112

L'Ajuntament d'Almenara s'ha adherit a la campanya “Tortugues al Mediterrani” promoguda per la Fundació Oceanogràfic i secundada per diversos consistoris al llarg de la Comunitat Valenciana. En la iniciativa també col·labora Creu Roja.

Segons ha explicat el regidor de Turisme i Medi Ambient, Juan Cruces, “l'objectiu de la campanya és sensibilitzar als usuaris de les platges de la presència de tortugues al Mediterrani, exemplars que cal cuidar i salvar, així com sensibilitzar a la gent perquè conega el mar i a poc a poc vagen cuidant-lo més”.  Per això “quan ens van plantejar l'adhesió a la campanya, no ho dub ni un minut”.

Juan Cruces ha assenyalat que “a través d'aquesta iniciativa, que compartim amb la Fundació Oceanogràfic, volem donar a conéixer que hi ha tortugues en el mar, i que si arriben a la línia de costa és que alguna cosa els passa, perquè poden estar malaltes, o bé pondran” pel que “a través de la cartelleria i panells informatius es consciencia i informa que en cas de veure o trobar un d'aquests animals cal telefonar al 112 perquè així s'active la Xarxa d’Encallaments” perquè “la gent no ha de portar-se les tortugues a casa, lloc on acaben morint i estant en males condicions, fora del seu espai i el seu entorn”.

Per a aquesta labor de conscienciació s'instal·laran al llarg de tot el Passeig Marítim d'Almenara sis panells informatius sobre aquest tema alertant de la possible presència de tortugues i de la necessitat de telefonar al 112 en cas que es vegen en les proximitats de la costa. Aquests panells informatius es podran veure entre la Gola de Queralt i la Gola de la Llosa, inici i fi del Passeig Marítim de la Platja Casablanca, així com també en el propi Ajuntament del municipi.

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació