Música, motor i food truks el cap de setmana a l'Almenara Motor Festival

Juanma Garcia Toni MonleonÀUDIO| Amb Toni Monleón i Juanma García comentem totes les activitats, concerts i zona gastronòmica que hi haurà a l'Almenara Motor Festival que obrirà demà a l'aparcament de Nova Almenara i estarà fins diumenge. Els concerts, el tardeo i les exposicions seran d'accés lliure, mentre que caldrà inscripció amb preus diferents depenent del que s'agarre per les rutes amb cotxes, activitats aqüàtiques, zona d'acampada i de caravanes. 

Ja està tot preparat per a la segona edició de l'Almenara Motor Festival, que se celebrarà en l'aparcament més pròxim a Nova Almenara des de demà divendres 26 al diumenge 28 de juliol. L'Almenara Motor Festival serà una combinació de motor, activitats, música i food trucks, amb zona d'acampada i de caravanes. L'accés a les exposicions, concerts i àrea gastronòmica serà lliure, mentre que per a l'acampada i participació en les activitats vinculades al motor o aquàtiques caldrà inscriu-re’s.

En el festival es podrà trobar una zona d'exposició de vehicles tant històrics com actuals, així com també una àrea comercial. També hi haurà rutes amb els vehicles pel terme d'Almenara, xarrades tècniques, exhibicions, presentació de nous productes,  karting,  o motocròs per a xiquets.  Fora del motor no faltaran les activitats aquàtiques com el paddle surf o els kayacs, així com els vols en avioneta.

La música i els concerts també seran part bàsica de l'Almenara Motor Festival 2019. En aquest capítol destaca el Tribut a Queen programat el dissabte a les 22 hores, però també hi haurà tributs a Manolo García o AC/DC,  la música dels 80 amb “Cuatro” o  les actuacions de Gustavo Paradís, Nasty Boggie, Rokavieja, o Nathaly McPeers. El millor remember el  portaran les sessions de DJ Jose “el Retro” i els seus companys.

A més també en la zona d'oci estaran les conegudes gastronetes o food trucks, que oferiran als visitants tota una àmplia varietat d'ofertes gastronòmiques per a acompanyar l'estada i gaudir dinant, sopant o en les sessions del “tardeo”, d'un espai únic que comptarà amb una gran carpa i sombratge.

 

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació