El diumenge la Platja Casablanca d'Almenara acollirà una manifestació per demanar urgentment les esculleres

 foto visita ximo puig

Diumenge que ve, 29 de gener, a les 12 del migdia en la zona del Ros-Mari en ple Passeig Marítim de la Platja Casablanca d'Almenara ,es realitzarà una manifestació amb l'objectiu de reivindicar i exigir al Govern d'Espanya encapçalat per Mariano Rajoy, la construcció de les necessàries esculleres per la via d'urgència, amb l'objectiu que frenen els impactes dels temporals marítims en la localitat i acaben amb els successius problemes en el passeig i la zona litoral que han quedat pràcticament desapareguts en alguns trams.

La situació és “insostenible” després de molts anys de retard i com ha quedat demostrat “el mar no espera” ha destacat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez. Cal assenyalar que per a facilitar l'assistència a la manifestació, l'Ajuntament d'Almenara posarà un autobús que connecte el nucli urbà i la platja.

La convocatòria parteix de l'Ajuntament d'Almenara i de la Plataforma en Defensa de la Costa de la localitat i s'ha decidit aquest matí després de la reunió convocada per l'alcaldessa Estíbaliz Pérez entre la pròpia associació i els grups municipals del PSPV-PSOE i Compromís per Almenara “que segueixen treballant conjuntament i buscant solucions per a la nostra costa, mantenint els acords i el consens aconseguit”. 


Pérez ha recordat que “les competències són única i exclusivament del Govern d'Espanya i que els informes ambientals, que tenen des d'octubre, no són vinculants i fins i tot es poden solucionar com va dir el president Puig i es va afirmar des de la pròpia conselleria d'Agricultura i Medi ambient, per la qual cosa el Govern d'Espanya deu deixar de posar excuses i actuar amb les esculleres necessàries perquè en cas contrari la reparació que està fent ara del passeig tornarà a destruir-se per la falta de protecció” pel que “ja està bé de pegats i paperasses” doncs “busquem i volem les esculleres que protegisquen el nostre litoral.”. 

Aquesta és la primera mesura de protesta davant la “ineficàcia” del Govern d'Espanya, però “anem a realitzar un calendari d'accions en el qual no es descarta acudir a realitzar protestes a Madrid”, ha destacat l'alcaldessa.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació