Almenara recupera la ruta de la tapa

 

Serà del 19 al 22 de maig i comptarà amb 11 bars i restaurants participants

publicacio rrss

La localitat d'Almenara celebrarà entre el dijous 19 i el diumenge 22 de maig una nova edició de la Ruta de la Tapa, on 11 bars i restaurants locals oferiran les seues elaboracions a un preu de 4 euros, que inclourà la tapa i la beguda. A més es podran aconseguir grans premis i regals per participar i completar el passaport. 

En aquesta edició participaran el Bar Papi, el bar Twin Corners, el Restaurant la Cope, el bar La Plaça, el Bar Els Cristals, el Bar Nicolás, el Restaurant Nou Mosset, el Restaurant Lliri de Mar, Al Lío Beach Bar, Summer Box Miada i l'Hamburgueseria la Muralla. Els serveis de la Ruta de la Tapa s'oferiran en els diversos locals el dijous 19 i divendres 20 de 18 a 21 hores, el dissabte 21 d'11.30 a 13.30 hores i de 18 a 21 hores, i el diumenge 22 d'11.30 a 13.30 hores.

Totes aquelles persones que visiten els 11 locals de la Ruta de la Tapa d'Almenara podran optar a grans premis completant el Tapaport amb els segells de tots els bars i restaurants.

D'aquesta manera, els qui visiten els 11 locals participants, podran aconseguir un primer premi de 2.500 euros, un segon premi d'una Smart TV de 50” , un tercer premi de 250 euros i a més un val de 100 euros d'Instal·lacions J.M.Rebollar, un val de 100 euros d'Ernesto Barelles, 3 neteges exteriors, 1 neteja completa i desinfecció per gentilesa de Almebox, un val de 50 euros de Moda, Complementos i Peluquería Chelo Agramunt, dos vals de 20 euros de Quattre Internet, 1 brownie de Forn Nenúfar, una coca de Forn Granados, una coca de Forn Prio-Cort, una coca de Forn Pa de Forment i 11 xecs de 60 euros a càrrec dels bars participants en la Ruta de la Tapa d'Almenara.

Els Tapaports complets hauran de depositar-se en la Regidoria de Turisme i Comerç, situada en el Molí d’Arròs. Una vegada concloga la Ruta de la Tapa es realitzarà un sorteig públic en el qual es donaran a conéixer les persones agraciades amb els premis de la Ruta de la Tapa d'Almenara 2022.  

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació