Almenara Celebrarà el dia de les famílies amb les cançons i contes de Gloria Fuertes

També hi haurà jocs per a públic familiar des de les 17.30 hores en la Plaça 8 de Març

dia familias cartel

L'Ajuntament d'Almenara ha programat per a aquest diumenge 15 de maig una sèrie d'activitats per a commemorar el Dia Internacional de les Famílies. Així, a partir de les 17.30 hores en la Plaça 8 de Març, la Ludoneta, s'encarregarà de realitzar jocs i activitats per a les famílies, per a continuar a partir de les 19 hores amb un homenatge a Gloria Fuertes amb els seus poemes, contes i cançons, que transmeten i defensen la diversitat i la igualtat.

Aquestes activitats programades per a diumenge que ve van emmarcades en l'ànim de fomentar les relacions estretes, basades en l'amor i el respecte, perquè les xiquetes i els xiquets s'han de sentir volgudes i volguts, notar el suport de la seua família, construint la seua autoestima i confiança des de la infància.

A més a través dels jocs i dels poemes i contes de Gloria Fuertes es pretén també ensenyar als xiquets i les xiquetes el respecte a la diversitat familiar que existeix en totes les societats, igual que fer veure la responsabilitat de les persones adultes, que són les que han de prendre consciència sobre l'educació i els valors que transmeten a les seues filles i fills, perquè marcaran en gran manera el seu comportament futur en la societat.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació