Instal·len en els estanys d'Almenara uns QR informatius desenvolupats per escolars de la localitat

L'alumnat de 4t B i C del col·legi participa en un programa de voluntariat escolar per a la protecció de l'espai natural

qr6

 

 

 

 

 

 

 

 

Dins del projecte escolar del voluntariat per a la protecció de l'espai natural, l'alumnat de 4t B i C del CEIP Juan Carlos I d'Almenara va instal·lar ahir, en la senyalització de la zona dels Estanys, una sèrie d'adhesius amb codis QR que redirigeixen a una web informant sobre la zona i donant consells i informació bàsica sobre aquest tema.

A més de la instal·lació d'aquests codis QR, el projecte també consta d'altres accions com per exemple la neteja i retirada de plàstics i fems, que s'ha realitzat en diversos espais de la zona dels Estanys. El tercer apartat és l'estudi de l'ecosistema, que també s'ha distribuït en dues sessions diferents. D'una banda s'ha estudiat la flora i l'arbratge de la zona dels Estanys i marjal, i per una altra la fauna, en la qual s'ha comptat amb la col·laboració d’Acció Ecologista Agró en el capítol d'anellament d'ocells o en el programa per a la recuperació de la tortuga autòctona i retirada de les invasores (Florida).

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha compartit amb els escolars les activitats realitzades aquest matí dins del projecte en els Estanys. Pérez ha agraït “la implicació del col·legi en la protecció ambiental a través d'aquests programes que fan que els nostres escolars coneguen el medi natural, el cuiden i el protegisquen". 

El programa de voluntariat escolar per a la protecció dels espais naturals va començar a principis de curs. En ell participen 37 alumnes i alumnes de 4t B i C del col·legi d'Almenara amb Mario Viché i Isabel Vives al capdavant. Aquest programa compta amb el finançament i el suport de la Fundació Soler i Godes de la Universitat Jaume I i està desenvolupat per Kyrios Educació. En el programa també col·laboren Acció Ecologista Agró així com l'Ajuntament d'Almenara.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació