Els 10 locals adherits a la ruta de la tapa d'Almenara reparteixen prop de 7.000 tapes al llarg del cap de setmana

Fins al divendres es podran depositar els tapaports complets en la Tourist Info del Molí d’Arròs per a participar en el sorteig de nombrosos premis, entre ells 2.500 euros i una Smart TV de 50 polzades

TAPESRUTA22

Prop de 7.000 tapes s'han repartit aquest cap de setmana a Almenara entre els deu bars i restaurants que han participat en una nova edició de la Ruta de la Tapa. Els primers càlculs econòmics indiquen que l'impacte directe suposa al voltant de 28.000 euros per al conjunt dels locals només amb el consum de les tapes elaborades per a la Ruta, al que cal sumar altres consumicions realitzades en aquests.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat molt positivament la recuperació de la Ruta de la Tapa. Pérez ha assenyalat que “entre les vesprades de dijous i divendres, el dissabte i el matí del diumenge entre els deu locals participants han servit prop de 7.000 tapes, la qual cosa dona mostra del gran acolliment que ha tingut aquesta Ruta, que també servirà per a donar un nou impuls al sector de la restauració d'Almenara cara al futur”. A més de l'impacte econòmic de la Ruta, l'alcaldessa també ha valorat “la creativitat, l'aposta i el bon fer dels locals participants que s'han acurat d'una manera notable per a oferir un grandíssim producte, unes grandíssimes tapes, que donen mostra de l'excel·lent restauració que tenim a Almenara” pel que “convide a tothom a degustar la gastronomia que ofereixen els bars i restaurants d'Almenara, que és d'una gran qualitat”.

Pérez, per tant, ha volgut agrair d'una manera notable la “gran aposta realitzada pels deu locals participants, que han demostrat la seua gran vàlua” així com també a “totes les persones que s'han acostat a degustar les tapes que s'han preparat en els bars i restaurants participants al llarg d'aquest cap de setmana”.

Recordar que els qui hagen completat el tapaport amb els segells dels deu locals participants poden depositar-ho fins divendres que ve en la Tourist Info del Molí d’Arròs, per a així poder participar en el sorteig dels grans premis i regals que s'ofereixen per als qui hagen degustat els productes oferits pels locals. Aquest se celebrarà dilluns que ve, dia 30 de juny, a les 12 del migdia en el saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació