Almenara condemna l'acte vandàlic que ha calcinat el xiringuito El Xato i la geladeria Paqui aquesta matinada

xiringuitos1

L'Ajuntament d'Almenara vol transmetre la seua més enèrgica condemna per l'acte vandàlic realitzat aquesta matinada a la Platja Casablanca de la localitat en el qual han quedat calcinats per complet després d'un incendi dos dels locals més emblemàtics del municipi, el Xiringuito el Xato i la Gelateria Paqui.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha condemnat la barbàrie i ha mostrat la seua solidaritat i suport tant a les famílies que regenten tots dos locals, com a tots els seus empleats i empleades. Pérez ha assenyalat que “en aquests moments tan durs, tal com ja els he comentat personalment, estarem al costat de les famílies i treballadors i treballadores de tots dos locals emblemàtics de la nostra platja per a tot el que necessiten”. Són “dos negocis familiars, als quals els propietaris han dedicat dècades del seu treball, esforços, en definitiva la seua vida, dos locals clàssics de la nostra Platja Casablanca que han rebut multitud de clients i visitants pel seu bon fer i que han generat ocupació a Almenara”.

Pérez ha condemnat l'incendi presumptament intencionat de tots dos locals aquesta matinada. “No entenc, no sé per què, no sé què passa per la ment d'una o diverses persones quan fan aquesta barbaritat presumptament de manera intencionada, que no sols destrossa un patrimoni, sinó que també afecta d'una manera molt gran a les persones, a les famílies, als treballadors i treballadores, així com als veïns, veïnes i visitants d'Almenara”, ha dit l'alcaldessa, que espera “que concloguen les investigacions de manera satisfactòria i que la justícia caiga sobre la persona o persones que hagen comés aquesta barbàrie”.

L'acte vandàlic s'ha produït sobre les dues de la matinada d'aquest divendres. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'està encarregant de les investigacions pertinents. En l'operatiu han participat Bombers, Guàrdia Civil i Policia Local.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació