Prop de 500 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara

Es van realitzar exhibicions de 13 modalitats esportives diferents en una sola vesprada

concentracio9

Prop de 500 persones van participar el dissabte en una nova edició de la Concentració Esportiva d'Almenara que es va recuperar després del parèntesi provocat per la pandèmia. Va ser una jornada lúdica i esportiva de germanor en el qual es va poder veure en una única vesprada un variat carrusel d'un bon número de les activitats esportives que es poden practicar a Almenara.

Així, es van realitzar exhibicions de triatló, hapkido, spinning, psicomotricitat, freestyler, jumping by aerower, pilota valenciana, gimnàstica per a la tercera edat, gimnàstica aeròbica, entrenament funcional, jocs tradicionals, escacs i una júnior Trail.

A més una vegada acabada, unes 600 persones van participar en un sopar de “pa i porta” a la que es va sumar l'actuació musical de Trébede Music i dels DJ Serrano, Ángel Vidal i Sergio San Jerónimo. El servei de barra va ser a càrrec dels Quintos dels 25 anys.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat “la gran participació en l'esdeveniment que demostra les ganes d'esport que hi ha a Almenara, esport que és salut i vida, i que continuarem fomentant des de l'ajuntament”. Vicent va agrair als participants la seua presència en les activitats programades, així com també el treball i gran esforç de Vanessa Fuster i Miquel Orenga en l'organització de l'esdeveniment, sense oblidar la dedicació dels monitors i monitores, igual que també la col·laboració de cadascuna de les persones que han ajudat en el muntatge, organització i seguretat de la Concentració Esportiva.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació