Almenara comença la implantació de la il·luminació led en tot l'enllumenat públic

D'aquesta manera es rebaixaran les emissions i la contaminació lumínica, i hi haurà un estalvi energètic i econòmic

LED1

L'Ajuntament d'Almenara mitjançant l'empresa concessionària del servei d'enllumenat públic ha iniciat ja els treballs de substitució a led de tota la il·luminació de la localitat, tal com figurava en el plec de condicions del servei. Els treballs han començat en el nucli marítim per a posteriorment escometre tots els fanals del nucli urbà d'Almenara. El canvi d'il·luminació es realitzarà al llarg de diverses setmanes.

D'aquesta manera, segons ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “amb aquesta actuació modernitzem les instal·lacions, i les adeqüem a la normativa vigent” així com també “aconseguirem una important reducció d'emissions, es rebaixarà la contaminació lumínica i hi haurà un significatiu estalvi energètic”. A més de la sostenibilitat que significarà el canvi de l'enllumenat públic, també “suposarà un estalvi econòmic d'un 70% respecte al que es paga per la il·luminació de les vies públiques”, segons ha explicat l'alcaldessa. D'aquesta manera “acabarem amb la ineficiència i antiguitat de la il·luminació, seguint les recomanacions de l'auditoria energètica que van fer en el seu moment”.

A més, dins del contracte amb l'empresa concessionària i com a millora del mateix també es contemplen altres actuacions, com per exemple la substitució de les torres d'il·luminació del Camp de Futbol de la Corona, treball en el qual també es canvien els focus i s'introdueix la tecnologia led, actuació que es s’està escometent aquests dies.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació