L'Ajuntament d'Almenara convoca la XLIV ddició dels certàmens culturals

Els premis Joan Fuster de Narrativa i Pròixita de Poesia estan dotats amb 400 euros cadascun

cartell_concursos.jpeg

L'Ajuntament d'Almenara ja ha convocat la XLIV edició dels certàmens literaris promoguts pel consistori, que són el de narrativa Joan Fuster i el de poesia Pròixita, amb l'objectiu de potenciar la creació de textos tant en el format de prosa com en vers, divulgant les lletres i la cultura. Per a cadascun dels concursos l'Ajuntament d'Almenara entregarà un únic premi de 400 euros.

Pel que respecta al XLIV Concurs de Narrativa Joan Fuster en les bases es destaca que poden presentar-se tots aquelles persones que ho desitgen amb els seus treballs narratius i plena llibertat temàtica. Aquests hauran de tindre un mínim de 20 pàgines a una cara amb lletra Arial 12 amb interlineat de 2 punts. Quant al XLIV Concurs de Poesia Pròixita, també podran participar totes les persones que ho desitgen presentant versos de temàtica i estructura lliure amb un màxim de 70 versos en Arial 12 i doble interlineat. Per als dos concursos les obres han de ser originals i no han de tindre premis d'altres certàmens literaris. Els treballs podran ser en valencià o en castellà.

Tant en narrativa com en poesia, els treballs hauran de presentar-se sota un pseudònim o lema, quedant el títol i la identitat de l'autor o autora per a un sobre tancat que també s'entregarà. Les persones participants hauran de presentar les seues obres abans del 31 d'agost de 2022 a les 15 hores de manera presencial, per correu o a través de la seu electrònica. El 15 de novembre es reunirà el jurat i el 16 de desembre serà el lliurament de premis en un acte que se celebrarà en el Museu del Molí d’Arròs.

Totes les persones interessades a participar podran informar-se de totes les bases i detalls dels concursos en el departament de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara, així com en les xarxes socials municipals i en el web www.almenara.es

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació