El president de la Diputació de Castelló visita les obres d'accessibilitat a la zona esportiva, piscina i auditori d'Almenara

S'han executat amb les inversions en infraestructures del Pla 135 de 2021

visitamarti2.jpg

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, han visitat aquest matí les recentment finalitzades obres per a millorar l'accessibilitat a la zona esportiva, piscina i Auditori Vicent Casanova Rebollar d'Almenara, que s'han executat gràcies a les inversions del Pla 135 de la Diputació de Castelló corresponent a l'any 2021.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que la millora de l'accés a la zona esportiva i auditori “constituïa una necessitat imperiosa perquè es tracta d'una pujada molt pronunciada en la qual el paviment era molt irregular i resultava molt complicat per al trànsit de les persones amb discapacitat, majors i per als qui ascendien espentant un carro de bebé”. L'alcaldessa ha agraït les inversions de la Diputació de Castelló, que han facilitat l'execució d'aquesta obra amb una inversió de 42.000 euros.

El president de la Diputació, José Martí, per part seua, s'ha congratulat que els fons que transfereix la institució que presideix servisquen “per a millorar la vida de la gent”. Martí també ha visitat el Gimnàs Municipal que també es va rehabilitar en el seu moment amb fons procedents de la Diputació de Castelló.

Dins de les obres del Pla 135 de 2021 continuen en marxa les de la remodelació de la Plaça de la Font, així com de la pròpia font, que pròximament culminaran. I en previsió, estan les actuacions del Pla Castelló Avança 2022-2023 de la Diputació de Castelló, que substitueix al Pla 135 i amb el qual s'executarà a Almenara l’Espai Cultural en l'antiga guarderia, la remodelació del camp xicotet de gespa artificial al costat de l'Estadi de la Corona, la restauració del got de la “Font” culminant les actuacions que ara estan en marxa, i la instal·lació d'elements de protecció solar en els diversos centres educatius de la localitat.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació