Cloenda de la fira d'estiu a la mar d'Almenara després de quatre dies d'activitats

El Passeig Marítim va acollir la tradicional desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt

modelos7

La Fira d’Estiu a la Mar d'Almenara tanca les seues portes després de quatre dies d'activitats en el Passeig Marítim de la localitat. En la Fira d’Estiu a la Mar han participat: El Rincón de Inma, Caprichos (moda i complements), Maria José, sabates i més, Infopower (informàtica), El Rincón de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça. També ha estat present el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa que sota la marca Castelló Sud promociona turísticament la comarca. A més, s'informa de les accions que es realitzen per a fomentar l'ocupació i la formació. Els artistes locals Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro també han exposat les seues pintures en la fira.

DESFILADA DE MODA I COMPLEMENTS DE CHELO AGRAMUNT

El Passeig Marítim d'Almenara es va convertir de nou en una passarel·la al costat de la Mar Mediterrània perquè per ella passaren els i les models que van presentar la desfilada de moda i complements que, com de costum, ofereix en el recinte firal Chelo Agramunt, amb un notable èxit de públic. 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació