Cloenda de la fira d'estiu a la mar d'Almenara després de quatre dies d'activitats

El Passeig Marítim va acollir la tradicional desfilada de moda i complements de Chelo Agramunt

modelos7

La Fira d’Estiu a la Mar d'Almenara tanca les seues portes després de quatre dies d'activitats en el Passeig Marítim de la localitat. En la Fira d’Estiu a la Mar han participat: El Rincón de Inma, Caprichos (moda i complements), Maria José, sabates i més, Infopower (informàtica), El Rincón de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça. També ha estat present el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa que sota la marca Castelló Sud promociona turísticament la comarca. A més, s'informa de les accions que es realitzen per a fomentar l'ocupació i la formació. Els artistes locals Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro també han exposat les seues pintures en la fira.

DESFILADA DE MODA I COMPLEMENTS DE CHELO AGRAMUNT

El Passeig Marítim d'Almenara es va convertir de nou en una passarel·la al costat de la Mar Mediterrània perquè per ella passaren els i les models que van presentar la desfilada de moda i complements que, com de costum, ofereix en el recinte firal Chelo Agramunt, amb un notable èxit de públic. 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació