Almenara inicia la renovació i millora del carrer pilota valenciana

carpil118242.jpg

Ahir van començar les labors de remodelació i millora del carrer de pilota valenciana a Almenara, el qual forma part del complex esportiu de la localitat. Aquest projecte de revitalització compta amb un pressupost aproximat de 52.000 euros, dels quals 42.000 euros van ser atorgats en forma de subvenció per al present any per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, mentre que la resta prové dels recursos propis de l'ajuntament, emmarcats en el pressupost de l'any 2023.

Dins de l'abast d'aquestes actuacions es troba la renovació tant del sòl com del sostre de les instal·lacions, així com la substitució de les finestres decoratives. A més, es durà a terme l'ampliació de la porta d'accés i es procedirà al seu repintat. Així mateix, aquesta oportunitat serà aprofitada per a implementar una nova il·luminació, basada en tecnologia LED, la qual cosa suposarà millores significatives en la visibilitat i un ús més eficient de l'energia.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha emfatitzat que "a través d'aquestes obres de remodelació, es generarà un impacte substancial en el carrer de pilota valenciana, darrere d'una notòria millora en les instal·lacions".

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació