El grup fotogràfic d'Almenara homenatjarà a les persones majors de la localitat amb una exposició dins de la programació de festes

gfalgrans19114.jpg

Almenara es prepara per a donar inici a les festes patronals, que ja compten amb algunes activitats per a aquest cap de setmana. Des d'aquest divendres es podran visitar dos exposicions, "Grans", a càrrec del Grup Fotogràfic d'Almenara (GFAL), i la del concurs de cartells de les festes d'estiu de la Platja Casablanca i les festes patronals d'Almenara.

A partir de les 19 hores del divendres 15 de setembre, els habitants i visitants d'Almenara podran gaudir de l'exposició fotogràfica titulada "Grans" en el Museu del Molí d’Arròs, en col·laboració amb l'ajuntament. Aquesta exposició ret homenatge als ancians de la comunitat, aquells que han dedicat les seues vides al benestar i desenvolupament d'Almenara. La mostra estarà composta per 48 fotografies de persones majors d'Almenara, capturades per un grup de socis de GFAL, entre els quals es troben destacats fotògrafs com Isabel Ahijado, Pedro Díaz, Abdellatif El Mountassar El Allali, Fernando Falcó, Juana Gaspar, Juan Martínez, Pedro Martínez i Juana Romeu.

Aquestes dues exposicions marquen l'inici de les festivitats patronals d'Almenara, i ofereixen una oportunitat única per a reflexionar sobre el llegat dels qui han contribuït al creixement i prosperitat d'aquesta benvolguda comunitat. Els organitzadors conviden a tots a unir-se a aquesta celebració artística i cultural que destaca la importància de reconéixer i honrar als nostres majors.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació