L'Ajuntament d'Almenara reforça la seua Brigada Municipal per a les pròximes festes patronals

reforçbrigada19532.jpg

L'Ajuntament d'Almenara ha reforçat la Brigada Municipal d'Obres i Serveis per a poder donar resposta a totes les necessitats dels actes de les festes patronals. Seran 11 contractacions temporals, amb una duració d'un mes, a través de la borsa d'ocupació, per a garantir un procés de selecció transparent i basat en criteris preestablits. 

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, va destacar la importància d'aquest increment de personal per a oferir un servei de qualitat als ciutadans durant les festivitats. La brigada reforçada estarà a càrrec de diverses tasques, que inclouen el muntatge i desmuntatge d'infraestructures festives, la preparació de recintes festius, així com la neteja dels espais festius i del municipi en general. A més, s'espera que aquesta brigada especial puga atendre de manera eficient totes les necessitats que sorgisquen abans, durant i després de les celebracions.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació