Almenara aposta pel món dels e-sports amb el Torneig FC24 Enjoy i la Fira Enjoy The Ride

fc24cartell_copia.jpg

El Poliesportiu Municipal d'Almenara serà l'escenari d'un emocionant esdeveniment de e-sports el dimarts 26 de desembre. Per primera vegada, es durà a terme el Torneig FC24 Enjoy Almenara juntament amb la Fira Enjoy The Ride, que comptarà amb una varietat de videojocs de futbol i activitats gratuïtes per a totes les edats al llarg del dia. L'esdeveniment donarà inici a les 10 del matí i conclourà a les 20 hores.

El pavelló es transformarà per a donar cabuda als gamers que s'inscriguen i participaran en el campionat del popular videojoc de futbol FC24, que es jugarà en un set de gaming professional de PS5 amb retransmissió en directe. Els participants tindran l'oportunitat d'enfrontar-se als jugadors professionals de l'equip de e-sports d'Onda.

Les inscripcions gratuïtes per a l'esdeveniment s'obriran dilluns que ve, 13 de novembre, i estaran limitades a 32 gamers. Pots realitzar la teua inscripció en el següent enllaç: https://spainenjoytheride.com/e-sports/#inscripcion.

Lorenzo Vicent, regidor d'Esports d'Almenara, va destacar que "per primera vegada apostem pels e-sports en la localitat, una activitat amb gran demanda, per la qual cosa animem a participar, tant als gamers en el torneig de FC24 com a visitar la fira i gaudir de les activitats previstes per a totes les edats al llarg de tota la jornada".

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació