Protecció Civil d'Almenara imparteix xarrades formatives sobre RCP i primers auxilis en el col·legi local

tpc4.jpg

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Almenara ha organitzat una sèrie de xarrades formatives destinades al personal del menjador i al claustre de professors del col·legi local. L'objectiu principal d'aquestes sessions és proporcionar orientació sobre l'ús bàsic del desfibril·lador (RCP), el kit antiennuegada i brindar consells essencials sobre primers auxilis.

Les xarrades, que seran impartides de manera desinteressada pel personal del Grup Provita, es duran a terme en quatre sessions, dues dirigides al personal del menjador i altres dos al claustre de professors i professores del centre educatiu.

Juan Carlos Mejías, cap de Protecció Civil d'Almenara, va destacar la importància d'aquestes sessions de formació, assenyalant que es busca capacitar al personal del col·legi perquè puga utilitzar de manera efectiva el RCP i l'equip antiennuegada en situacions d'emergència. Mejías va agrair la participació activa dels assistents i la col·laboració del Grup Provita en el desenvolupament de les xarrades.

El regidor de Protecció Civil de l'Ajuntament d'Almenara, Borja Forner, va ressaltar la continuïtat d'aquestes sessions formatives en l'àmbit de la prevenció i l'ús de tècniques de primers auxilis. Va posar l'accent en la importància d'aquestes habilitats per a poder actuar ràpidament i salvar vides en situacions d'emergència. Aquest esforç educatiu segueix la línia de les sessions realitzades l'any passat a l'Escola Infantil Municipal i es planeja estendre a altres col·lectius en la localitat en el futur.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació