Almenara acollirà dimarts per la vesprada una xarrada informativa sobre la sentència de les clàusules sol

Aj Almenara webL'Ajuntament d'Almenara ha organitzat dimarts que ve a les 18 hores en el saló de plens del consistori una xarrada informativa per a tots els veïns i veïnes amb l'objectiu que “sàpien com actuar després de la sentència que declarava il·legal la clàusula sol de les hipoteques i la determinació dels procediments a utilitzar davant aquesta situació” tal com ha assenyalat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez.

L'alcaldessa també ha destacat que “en veure que els afectats no saben com actuar ens hem posat en contacte amb els tècnics de la Unió de Consumidors (UCO) perquè vinguen fins a Almenara i assessoren a tots els veïns i veïnes interessats”. Per això “hem programat aquesta xarrada informativa per a tots els afectats amb la intenció d'ajudar-los i que sàpien entendre-la i com actuar davant la situació creada després de la sentència i com els va a afectar o repercutir igual que els procediments per a realitzar reclamacions i tot el que siga necessari” sempre amb “l'assessorament tècnic de la UCO”.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació