Almenara recol·lecta 1.265 quilos d'olives per a fer oli destinat a l'escola infantil municipal

Enguany, alumnat del CEIP Juan Carlos I ha acompanyat a la Brigada Municipal per a conéixer les tasques de recol·lecció

oli4.jpg

En una iniciativa sostenible, l'Ajuntament d'Almenara, a través de la Brigada Municipal, ha dut a terme la recol·lecció d'olives de les oliveres situades en parcs, jardins i zones verdes en els últims dies. El propòsit d'aquesta activitat és produir oli d'oliva destinat a la cuina de l’Escola Infantil Municipal, on s'utilitzarà per a l'elaboració diària dels menjars dels xiquets i xiquetes que participen en el menjador.

Com a novetat enguany, els estudiants de sisé i quart de primària del CEIP Joan Carles I d'Almenara van participar en el procés de recol·lecció. El regidor d'Agricultura, Borja Forner, va explicar que aquesta participació va permetre als estudiants conéixer de prop el procés de recol·lecció d'olives, així com les propietats i beneficis de l'oli d'oliva.

En total, es van recol·lectar 1.265 kg d'olives, distribuïdes en 64 calaixos, que van ser traslladades a la Cooperativa Alt Palància d'Altura. Aquest procés permetrà produir 40 garrafes d'oli d'oliva d'alta qualitat, destinades una vegada més a l’Escola Infantil Municipal d'Almenara. El regidor d'Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, va ressaltar que aquesta tradició anual no sols contribueix a oferir oli de qualitat en els menús de l'escola, sinó que també destaca l'aprofitament sostenible dels recursos locals, com les oliveres en parcs i jardins.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació