L'Ajuntament d'Almenara i AFANIAD signen un conveni de col·laboració

afaniad2.jpg

En un pas significatiu cap a la col·laboració social, l'Ajuntament d'Almenara ha subscrit un conveni amb l'Associació de Familiars amb Xiquets i Adults Discapacitats de la Vall d'Uixó (AFANIAD). Aquest acord té com a objectiu recolzar l'encomiable labor de l'associació en la cura i suport a persones amb discapacitat intel·lectual, tant en la seua Residència i Centre de Dia com en diversos programes que ofereixen. Cal destacar que AFANIAD compta amb usuaris i usuàries d'Almenara.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, va subratllar "l'extraordinària labor social i d'integració que duu a terme l'associació". En aquest context, va expressar el compromís de l'Ajuntament en recolzar i formalitzar la col·laboració que existia en anys anteriors amb AFANIAD, a través d'aquest conveni destinat a donar suport als diversos programes que beneficien a usuaris i usuàries de diversos municipis, inclòs Almenara.

Fundada en 1970, AFANIAD de la Vall d'Uixó s'ha dedicat a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. El seu enfocament abasta accions que promouen la normalització de la discapacitat en àmbits educatius, laborals, socials i recreatius. L'associació gestiona una residència i centre de dia, un habitatge tutelat, un centre d'oci i diversos programes en diferents àrees. Aquest conveni representa un compromís conjunt per a enfortir el suport a la inclusió i benestar de les persones amb discapacitat a la regió.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació