Almenara rehabilita el carrer de pilota valenciana

fiobrescarrerpilota1.jpg

Ja han acabat en Almenara les obres de remodelació i millora del carrer de pilota valenciana, que han consistit en la substitució del sòl i del sostre de les instal·lacions, així com de les finestres fictícies. També s'ha ampliat la porta d'accés, s'han repintat les instal·lacions i s'ha canviat la il·luminació a tecnologia led per a millorar la visibilitat i aconseguir un major estalvi energètic.

L'actuació s'ha realitzat amb un pressupost aproximat de 52.500 euros, dels quals 42.000 provenen d'una subvenció concedida per a esta anualitat des de la Conselleria de d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana i la resta de fons propis de l'ajuntament dins dels pressupostos 2023.

L'alcaldessa Estíbaliz Pérez i el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, han visitat les instal·lacions situades en la zona esportiva, un equipament esportiu que segons ha explicat l'alcaldessa “ha millorat notablement les seues condicions i possibilitarà augmentar la pràctica del nostre esport autòcton a Almenara”.

Pérez ha agraït la subvenció concedida per la Generalitat Valenciana a través de l'anterior equip de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports i espera que el nou govern autonòmic continue ajudant a la localitat d'Almenara, “per a poder continuar millorant les instal·lacions esportives municipals, que és la intenció i propòsit de l'equip de govern”.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació