L'Ajuntament d'Almenara impulsa la transformació sostenible amb una subvenció del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030

infgen2_1.jpg

El Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 ha atorgat a l'Ajuntament d'Almenara una subvenció de 61.586 euros destinada a impulsar accions en pro de l'Agenda 2030 en l'àmbit local. Aquest finançament recolza el projecte denominat "Agenda Almenara 2030: Pla de localització i implementació dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'escala local".

L'objectiu principal d'aquest projecte és permetre al municipi explorar la planificació municipal amb la intenció d'aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i les seues metes corresponents. La subvenció facilitarà l'elaboració d'un document específic d'Agenda 2030 per al municipi d'Almenara, seguint una metodologia que consta de quatre fases i tres processos transversals.

El procés començarà amb una fase d'organització, seguida d'un mapatge general de com els diversos plans, polítiques i programes contribueixen als ODS. S'identificaran les qüestions encara no abordades, i es durà a terme una anàlisi exhaustiva de la situació del municipi en relació amb els ODS i metes de l'Agenda 2030. Aquesta anàlisi comptarà amb la participació activa de l'equip tècnic municipal, la ciutadania i agents locals, socials i econòmics.

Una vegada obtinguts els resultats, es definirà un Pla de Localització orientat a punts clau per a la implementació dels ODS, prioritzant aspectes específics per a Almenara. Aquest pla inclourà objectius a curt, mitjà i llarg termini, així com accions concretes per a aconseguir aquests objectius. S'establiran estructures de seguiment amb accions, mecanismes i espais de treball per a facilitar l'execució del pla.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, va ressaltar la importància d'aquesta subvenció i va expressar: "Des de l'inici, l'equip de govern ha estat compromés amb la consecució dels objectius de l'Agenda 2030 en la localitat. Amb aquesta ajuda del Govern d'Espanya, avancem per a millorar Almenara en virtut dels 17 ODS". Aquest projecte demostra el ferm compromís del municipi en la cerca d'un desenvolupament sostenible i la millora contínua de la qualitat de vida dels seus ciutadans.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació