Almenara reconeix als participants i professionals del Curs de Formació per a Persones Cuidadores No Professionals

diplomescuidadors.jpg

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha entregat els diplomes acreditatius del Curs de Formació per a Persones Cuidadores No Professionals, dut a terme l'any 2022 amb la participació de 16 persones. A més de reconéixer l'esforç dels participants, es va destacar la labor dels professionals encarregats d'impartir el curs.

Organitzat per l'Ajuntament d'Almenara i amb la titulació validada per la Generalitat Valenciana, el curs va constar de 5 sessions. Durant aquestes, es va brindar formació centrada en la cura i comprensió de persones en situació de dependència, així com en l'autocura del cuidador. Aspectes psicològics, emocionals, qüestions sanitàries, procediments davant emergències, cures pràctiques, relacions interpersonals i aspectes tècnics i legals van ser abordats de manera integral.

L'equip d'Atenció Primària de Serveis Socials d'Almenara, l'EEIIA i professionals voluntaris del sector van ser els encarregats d'impartir el curs, que va buscar proporcionar eines i coneixements fonamentals per als qui exerceixen rols de cura no professionals.

L'alcaldessa Pérez va expressar la seua satisfacció pel compromís de la comunitat local en la formació per a la cura i va agrair als professionals la seua contribució a aquesta iniciativa que enforteix les habilitats i l'atenció en situacions de dependència. Aquest reconeixement destaca la importància de la formació contínua i el suport als qui exerceixen un paper crucial en la cura dels seus sers estimats.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació