Almenara es prepara per a celebrar la seua tradicional Festa de Carnestoltes el 10 de febrer

A partir de les 17 hores es faran les inscripcions per al concurs de disfresses, per a començar a continuació la cercavila que conclourà amb una “xocolatà” i una festa amb el Dj Royo

carn23-3_2.jpg

L'Ajuntament d'Almenara ultima els detalls per a l'esperada celebració de la festa de carnestoltes que tindrà lloc el dissabte 10 de febrer. Enguany, la festivitat comptarà amb atractives novetats, incloent-hi una cercavila animada, un concurs de disfresses i una emocionant "xocolatà" seguida d'una festa amb el DJ Royo.

Tots els entusiastes del carnestoltes que desitgen participar en la desfilada pels carrers d'Almenara han de reunir-se a les 17 hores enfront de l'Edifici Paulo Freire. En aquesta ocasió, s'ha introduït un punt d'inscripció nou per a aquells que aspiren a participar en el concurs de disfresses, un requisit essencial per a competir. Enguany, es premiaran les tres millors disfresses de grups reduïts (fins a dues persones) i les tres millors disfresses de grups nombrosos (a partir de 3 persones). La Quinta de 2024 i la Quinta dels 27 anys seran les encarregades de jutjar i atorgar els premis.

A partir de les 18 hores, donarà principi la tradicional cercavila de disfresses acompanyat per una xaranga, recorrent els carrers Major i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal. En aquesta edició, l'animació estarà a càrrec de Trévol Teatre amb l'espectacle itinerant "Globus i Pompes".

Una vegada en el Poliesportiu, a partir de les 19 hores, l'Ajuntament oferirà una deliciosa "xocolatà" per a tots els participants, es premiaran les disfresses guanyadores i es donarà inici a una festa animada pel DJ Royo.

La regidora de Festes, Débora Marín, ha encoratjat la participació en aquesta tradicional celebració que plena de color i música els carrers d'Almenara en honor al carnestoltes. Va destacar la importància del concurs, la cercavila amb animació i la festa final amb "xocolatà" i DJ Royo. A més, va expressar el seu agraïment a la Quinta 2024, la Quinta dels 27 anys i a totes les persones, associacions i entitats que col·laboren per a fer possible el carnestoltes d'Almenara.

D'altra banda, el divendres 9 es durà a terme el carnestoltes escolar, amb l'alumnat del col·legi realitzant el seu recorregut a partir de les 14.45 hores, i l'alumnat de l’Escola Infantil Municipal desfilant a les 15.45 hores, tots dos acompanyats per una xaranga.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació