Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb la campanya "Més diversitat, millor ciència"

cartellexpociencia.jpg

La Regidoria d'Igualtat d'Almenara ha llançat la campanya "Més diversitat, millor ciència" en commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. La iniciativa inclourà diverses activitats, entre les quals destaquen l'exposició "Elles tenen la fórmula" de la Fundació Isonomia i una trobada amb la biòloga i investigadora científica local Sofía Granados Aparici, programat per a dilluns que ve en el CEIP Joan Carles I d'Almenara.

L'exposició "Elles tenen la fórmula" estarà disponible a la sala d'exposicions del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire del 8 al 19 de febrer. Aquesta mostra, que destaca a dones referents en el camp de la química, cerca visibilitzar i reconéixer les contribucions de les dones en la ciència. S'oferiran visites guiades per a estudiants locals, promovent així la participació de la comunitat educativa en la celebració.

Sofía Granados Aparici, veïna d'Almenara i doctora en Biologia de la reproducció, compartirà les seues experiències didàctiques amb l'alumnat del CEIP Joan Carles I dilluns que ve. L'objectiu d'aquesta trobada és fomentar les competències científiques i tecnològiques entre els estudiants, així com brindar-los un referent femení pròxim en l'àmbit de la investigació científica.

La presència de Granados Aparici busca també destacar la importància de les dones en la ciència i contribuir a derrocar estereotips i prejudicis que encara persisteixen en la societat actual.

Amb aquestes activitats, l'Ajuntament d'Almenara se suma una vegada més a la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, buscant inspirar i promoure la participació de les dones i les xiquetes en l'àmbit científic, així com impulsar la ruptura d'estereotips de gènere en aquesta àrea.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació