Almenara presenta la programació del 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Les activitats es realitzaran des del 23 de febrer fins al 10 de març

Cartell.png

Amb el lema "Juntes i endavant. Continuem lluitant", l'Ajuntament d'Almenara ha presentat la seua programació especial en commemoració del Dia Internacional de la Dona, que es durà a terme del 23 de febrer al 10 de març.

Les activitats començaran el divendres 23 de febrer amb una xarrada titulada "Dons exiliades i invisibilitzades" a càrrec de Lara Cardona, responsable del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d'Almenara. La presentació es durà a terme a la Biblioteca Municipal Joan Fuster a les 18 hores. A més, el Centre XYZ realitzarà el dissabte 2 de març una visita guiada especial al Conjunt Memorial de Darrere del Castell sota el títol "Dones i Guerra Civil".

El diumenge 3 de març, la nutricionista clínica Andrea Guillem García-Miguel i la metgessa i sexòloga Nuria Pascual Regueiro oferiran una xarrada sobre alimentació emocional i mites en la menopausa a les 18 hores en la sala d'actes del CMC Paulo Freire.

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, serà una jornada repleta d'activitats, començant a les 10 del matí amb la participació de la batucada Tiakatú, composta per dones, que recollirà a l'alumnat de l'IES Almenara per a realitzar un recorregut pels carrers de la localitat, culminant amb la lectura del manifest del 8-M enfront de l'Ajuntament d'Almenara a les 12 del migdia. A la vesprada, s'inaugurarà l'exposició col·lectiva "Trencant barreres" a les 18 hores en el CMC Paulo Freire, seguida de la projecció d'un videoclip i la presentació d'una cançó de rap creada per joves locals.

La jornada conclourà amb l'espectacle de monòlegs i il·lusionisme "Riures-A veure com lliguem açò" amb Carol Tomás i Patricia Ferrero a les 19 hores en la sala d'actes del CMC Paulo Freire.

El dissabte 10 es durà a terme la Marxa de la Dona, una marxa amb eixida a les 17 hores des de la plaça 8 de Març i un recorregut de 7 km pel terme municipal, amenitzada per la Colla Garramatxa i l'associació de Bombos i Tambors d'Almenara. Posteriorment, se celebrarà un berenar. A més, a les 18.30 en la Sala d'actes del CMC Paulo Freire, es presentarà l'espectacle dels Percudones, basat en la percussió i destinat a tots els públics.

Les activitats conclouran el diumenge 10 de març amb una xarrada sobre l'artrosi de la dona i deterioració cognitiva i demències a càrrec del centre Neurocilo, programada per a les 18 hores en el CMC Paulo Freire.

Cal destacar que el cartell commemoratiu del 8-M d'enguany va ser dissenyat per Pau Gomis. La programació ha sigut organitzada per les regidories d'Igualtat, Esports, Joventut, Cultura i Memòria Democràtica, amb finançament a través dels crèdits rebuts del Ministeri d'Igualtat mitjançant la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere.

carxofa24.png

banner_nules.jpegBASE faldon ESAP LA VALLpresidencia_h3.jpg

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació