Almenara convoca els certàmens literaris Joan Fuster i Pròixita

Els premis estan dotats amb 400 euros cadascun

certamenes_conjunto.jpg

L'Ajuntament d'Almenara ha anunciat l'obertura de la XLVI edició dels seus reconeguts certàmens literaris, el Concurs de Narrativa Joan Fuster i el Concurs de Poesia Pròixita, amb el propòsit de fomentar la creació literària tant en prosa com en vers. Els guardonats de cada concurs rebran un premi de 400 euros en reconeixement al seu talent.

Les bases del Concurs de Narrativa Joan Fuster estableixen que poden participar totes les persones interessades, presentant treballs narratius de temàtica lliure, en valencià o castellà. L'extensió mínima requerida és de 20 pàgines amb lletra Arial 12 i un interlineat de 2 punts. S'exigeix que les obres siguen originals i no hagen sigut premiades en altres certàmens literaris.

Quant al Concurs de Poesia Pròixita, també està obert a la participació de qualsevol persona que desitge presentar obres poètiques de tema i estructura lliures, amb un màxim de 70 versos en Arial 12 i doble interlineat. Se sol·licita igualment que les obres siguen inèdites i no hagen sigut premiades amb anterioritat.

Per a tots dos certàmens, els participants hauran d'utilitzar un pseudònim o lema en enviar els seus treballs, incloent-hi el títol i la seua identitat en un sobre tancat adjunt. Les obres han de ser entregades abans del 31 de maig de 2024 a les 15 hores, ja siga de manera presencial, per correu o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Almenara.

El jurat es reunirà el 15 de novembre per a deliberar i els premis s'entregaran el 13 de desembre en una cerimònia que es durà a terme en el Museu del Molí d’Arròs. Tots els interessats poden obtindre informació detallada sobre les bases i requisits dels concursos en el Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara, així com en les seues xarxes socials oficials. 

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació