Almenara presenta les activitats de Setmana Santa i Pasqua

cartell_Pasqua.jpg

L'Ajuntament d'Almenara ja està ultimant tota la programació de Setmana Santa i Pasqua que es desenvoluparà en la localitat durant els pròxims dies, que inclou el mercat artesanal, visites guiades als Estanys dins de l'Aula de la Natura, les rutes al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, tornejos de futbol, així com els habituals actes religiosos, organitzats des de la Parròquia dels Sants Joans.

Entre les activitats destaca la segona edició del Mercat ambulant de Pasqua que se celebrarà en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca des del Divendres Sant (29 de març) fins al Diumenge de Pasqua (31 de març) en horari d'11 a 20 hores. El mercat ambulant vindrà acompanyat per una sèrie de propostes com el taller d'elaboració de socarrats (divendres a les 16 hores), així com d'activitats i jocs infantils a les 16.30 hores (dissabte i diumenge).

A més, en el marc del Mercat ambulant de Pasqua, la Regidoria de Turisme, juntament amb la Cerveseria l’Audaç realitzaran un tast de cerveses el divendres 29 de març enfront de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca a les 12 i a les 18 hores. Per a poder participar en aquest tast serà necessària la inscripció prèvia, així com l'abonament de 10 euros per la degustació. Aquestes es podran realitzar en l'Oficina de Turisme d'Almenara, situada en el Molí d’Arròs.

AULA DE LA NATURA

Des de l'Aula de la Natura, situada a la Casa dels Anglesos (Paratge dels Estanys) s'han programat una sèrie de jornades de portes obertes els dies 29, 30, i 31 de març, 6 i 7 d'abril en horari de 10 a 13 hores.

A més, hi haurà visites guiades gratuïtes pel Paratge dels Estanys els mateixos dies d'11 a 12 hores, per a les quals serà necessària la inscripció prèvia en el telèfon 679 38 98 87 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

CENTRE XYZ

Per part seua, des del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ s'han programat visites guiades al Conjunt Memorial de Darrere del Castell el Dijous Sant, 28 de març, i el Dissabte Sant, 30 de març. L'eixida serà a les 10 del matí des del Centre XYZ situat al Carrer Mestre Tintoré, 1. La duració de la ruta serà de 3 hores i mitja. S'aconsella portar aigua, gorra, calçat i roba còmoda. Serà necessària la inscripció gratuïta prèvia en el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé telefonant al 620 55 74 71.

TORNEJOS DE FUTBOL

Des del dijous 28 i fins al dissabte 30 la localitat d'Almenara acollirà diversos tornejos de futbol base. Així durant el matí del dijous al Camp Municipal de la Corona es disputarà la primera edició del Torneig de Futbol Femení per a les categories aleví i benjamí. Al mateix temps, en el Camp José Vicente Forment se celebrarà un torneig en categoria querubí.

El divendres 29 i el dissabte 30, al Camp de la Corona, es disputarà en jornada de matí i vesprada el torneig “Vila d’Almenara” en categoria aleví. El divendres seran els partits dels equips de primer any i el dissabte els de segon any.

ACTES RELIGIOSOS

La Parròquia dels Sants Joans ha programat diversos actes religiosos dins de la Setmana Santa, activitats que comencen aquesta vesprada amb la processó de la Mare de Déu dels Dolors després de la missa de les 19 hores. El Diumenge de Rams se celebrarà a les 10 des de la Capella de la Verge del Bon Succés i a la Platja Casablanca a les 12 hores.

El Divendres Sant a les 10 del matí se celebrarà el Viacrucis en el nucli urbà, quedant per a les 20 hores la Processó del Sant Enterrament. A la Platja Casablanca se celebrarà el Viacrucis a les 11.30 hores. Finalment, el Diumenge de Resurrecció se celebrarà la Processó de l'Encontre a les 9.30 del matí.

 

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació