Eva Gómez imparteix un taller sobre la poesia de Vicent Andrés Estellés en el CEIP Juan Carlos I d'Almenara

cole1.jpg

Dins de les celebracions de l’Any Estellés a Almenara, ahir la cantautora local Eva Gómez va impartir per a l'alumnat de sisé de primària del CEIP Juan Carlos I de la localitat un taller en el qual, a més de donar a conéixer la figura i els poemes de Vicent Andrés Estellés, va ensenyar a recitar poesia, amb les seues tècniques vocals i musicalitat, així com a la musicació de poemes.

Aquest taller s'ha realitzat des de l'Aula de Música del centre, amb el professor de música José Luis Cortiella al capdavant. Al mateix temps, recordar que també es va realitzar el mateix taller a l'institut el passat 21 de març.

Cal recordar que dins de les celebracions de l’Any Estellés a Almenara, divendres passat es va celebrar el recital-concert Musicant Estellés en el qual es van interpretar cançons i poemes musicats de l'autor a càrrec d'Eva Gómez i Laura Miñarro, que van estar acompanyades per l'alumnat participant en els tallers poètics realitzats en l'IES Almenara, així com per la coral de l'alumnat del “Taller de Veu” del Centre FPA Paulo Freire d'Almenara.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació