Almenara intensifica els tractaments contra els mosquits per evitar la seua proliferació

S'està actuant en les zones urbanes tant del poble com de la platja

tractamentmosquits2603-1.jpg

L'Ajuntament d'Almenara, en col·laboració amb l'empresa concessionària Lokímica, ha iniciat una campanya intensiva de tractaments i fumigacions per a previndre la proliferació de mosquits en àrees urbanes, incloent-hi el poble i la Platja Casablanca.

Aquesta mesura s'ha tornat crucial després de les recents pluges, que han generat tolls i acumulacions d'aigua, proporcionant un entorn propici per a la reproducció de mosquits. Els tractaments s'estan duent a terme amb l'objectiu d'eliminar les larves abans que facen eclosió, la qual cosa ajudarà a controlar la població de mosquits abans que es convertisca en un problema major.

Així mateix, s'ha fet un anomenat als residents perquè prenguen mesures preventives en les seues llars, com eliminar qualsevol acumulació d'aigua estancada en jardineres, ja que aquests llocs són ideals perquè els mosquits es reproduïsquen.

Amb aquestes accions coordinades entre l'ajuntament i l'empresa concessionària, s'espera mitigar el risc de proliferació de mosquits i garantir un ambient més saludable per a tots els residents d'Almenara.

 

BASE faldon ESAP LA VALL

 

presidencia_h3.jpglogo-ojd-interactiva.png.webp

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació