ANUNCI.jpg

 

L’escola infantil municipal d'Almenara programa dues jornades de portes obertes per al 27 i 28 de maig

Atendran a totes les persones interessades entre les 16.30 i les 18 hores

CARTELL_ESCOLA_INFANTIL_PORTES_OBERTES_1.jpg

L’Escola Infantil Municipal d'Almenara ha programat dues jornades de portes obertes que se celebraran els pròxims dilluns 27 i dimarts 28 de maig de 16.30 a 18 hores. L'objectiu d'aquestes jornades és ensenyar les instal·lacions i resoldre els dubtes sobre horaris, funcionament, menjador o metodologia educativa que puguen sorgir a les persones interessades a matricular els seus fills o filles en el centre educatiu municipal.

Les visites tindran un caràcter lliure perquè les persones interessades puguen explorar tranquil·lament els espais del centre i formular totes les preguntes que consideren oportunes al personal de l’Escola Infantil Municipal, que estarà disponible per atendre a totes aquelles persones que acudisquen a les jornades de portes obertes.

Matrícula Curs 2024-2025
D'altra banda, el període de matrícula per a l’Escola Infantil Municipal per al pròxim curs 2024-2025 serà del 30 de maig al 6 de juny de 14.00 a 16.00 hores. Durant aquestes jornades es lliurarà la documentació pertinent que les famílies hauran de completar. Posteriorment, el centre educatiu es posarà en contacte amb les persones sol·licitants per formalitzar la matrícula.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació