ANUNCI.jpg

 

Més de 450 estudiants participen en la carrera per la pau de l'IES Almenara

S'ha demanat la fi de totes les guerres amb el lema “Que disparen lletres les metralletes”

cursaies1_1.jpg

La sisena edició de la carrera solidària organitzada des de l'IES Almenara s'ha celebrat aquest matí amb el lema "Que disparen lletres les metralletes". L'acte ha comptat amb la participació de més de 450 estudiants i professors del centre (ESO, Batxillerat i FP), així com amb la presència de l'alumnat de sisé de primària dels col·legis d'Almenara, Xilxes i la Llosa. L'objectiu ha sigut cridar ben alt i fort la necessitat de que totes les guerres acaben i, per la mateixa raó, ha sigut batejada com a "Carrera per la Pau".

En la cursa, amb un recorregut d'uns 3 quilòmetres, s'han repartit samarretes, entrepans, aigua i fruita als participants amb la fialitat de mantenir les forces. També s'han lliurat trofeus als guanyadors i guanyadores de les diverses categories.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat l'aposta decidida per la pau que representa aquesta iniciativa de l'institut, una crida a la qual s'ha sumat tot el municipi. A més, ha elogiat la gran implicació social i solidària del centre en aquesta jornada amb de participació massiva. Els esdeveniments en pro de la pau continuaran la setmana vinent, amb la previsió d'una cadena humana que unirà els centres educatius de la localitat el proper 30 de maig, tot demanant la promoció de la pau.

Cal destacar que la carrera ha estat organitzada des de l'IES Almenara amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara, Caixa Rural Almenara, l'Ajuntament de Xilxes, Frutas Daniel, Consum i l'AMPA del centre.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació