ANUNCI.jpg

 

Almenara celebra una junta local de seguretat extraordinària per a abordar els robatoris en els motors de reg del municipi

La localitat busca solucions als furts que s'han produït en els sistemes d'irrigació durant les últimes setmanes

juntalocal6_1.jpg

L'Alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha convocat una Junta Local de Seguretat Extraordinària al Saló de Plens de l'Ajuntament del municipi aquest matí amb la finalitat d'abordar i buscar solucions als robatoris que s'han produït en els motors de reg durant les últimes setmanes, una problemàtica que afecta un terme municipal d'aproximadament 27 km² i que compta amb uns 60 motors de reg.

A la reunió han assistit la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García Valls, junt amb responsables de la Guàrdia Civil, la Policia Autonòmica, la Policia Local, així com la regidora d'Interior i l'edil d'Agricultura.

“Hem convocat aquesta Junta per a coordinar els esforços entre les diverses administracions i forces i cossos de seguretat per a atallar i pal·liar els robatoris que s'estan produint de manera contínua en els motors de reg de la localitat, que a més provoquen abundants danys materials en les instal·lacions”, destacava Pérez.

S'ha acordat celebrar un Consell Local Agrari extraordinari i obert en les pròximes setmanes, on els responsables de l'Equip Roca de la Guàrdia Civil informaran sobre la problemàtica i donaran consells als regants i agricultors per a previndre els robatoris.

La subdelegada del Govern, Antonia García Valls, ha manifestat la importància de la coordinació entre totes les parts per a combatre aquesta situació, emfatitzant l'increment de la vigilància i les investigacions en curs. Ha fet una crida a la col·laboració ciutadana, demanant que es denuncien els robatoris i que es comuniquen qualsevol activitat sospitosa.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació