ANUNCI.jpg

 

La justícia desestima el recurs contenciós administratiu per a la protecció dels drets de les persones interposat per l'anterior secretària d'almenara contra el consistori, l'alcaldessa i diversos treballadors

La jutgessa entén que no s'ha produït en cap moment assetge moral i laboral cap a la demandant, avalant la resolució inicial de l'ajuntament

ajuntament24_WEB_2.jpg

El jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Castelló de la Plana ha desestimat el recurs contenciós administratiu per a la protecció dels drets de les persones interposat per l'anterior secretària del consistori, Paloma Sanz, contra l'Ajuntament d'Almenara, la seua alcaldessa, Estíbaliz Pérez, diversos treballadors i treballadores del consistori i l'anterior advocat d'aquest. La jutgessa també condemna en costes a la demandant i cap recurs d'apel·lació a aquesta.

Aquest recurs va ser presentat després de desestimar la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almenara una reclamació davant el mateix consistori per part de l'exsecretària per un suposat assetjament moral o laboral, reclamant una indemnització de 400.000 euros.

Des del consistori es va entendre què tal assetjament no existia, qüestió que ha confirmat la jutgessa en la sentència recentment donada a conéixer: "No cal apreciar l'existència d'assetjament psicològic o assetjament laboral puix que no concurrència els requisits necessaris jurisprudencialment establits. Concretament, no s'aprecien actes de violència física i tampoc psicològica sobre la demandant. No s'ha acreditat vulneració de cap dret fonamental”.

Pérez, ha assenyalat que la sentència reafirma que mai hi ha hagut assetjament moral ni laboral: “una vegada més la Justícia ens torna a donar la raó”. L'alcaldessa ha manifestat la seua alegria per aquesta sentència: "especialment pels treballadors i treballadores de l'Ajuntament d'Almenara que van ser demandats i que no es mereixien aquesta situació, ni l'infern que vam viure tant ells i elles com jo en aquells moments i pels casos judicials, que al final sempre hem guanyat”.

Des de l'Ajuntament d'Almenara no es descarta emprendre accions legals contra la demandant. Aquesta sentència desestimatòria i condemnatòria en costes se suma a les múltiples resolucions judicials anteriors favorables a l'Ajuntament d'Almenara.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació